Prof.Dr.Ahmet Berhan YILMAZ
Köşe Yazarı
Prof.Dr.Ahmet Berhan YILMAZ
 

HER YENİ NESİL İLE MİLLET YENİDEN DOĞAR…

Yeni eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversiteli olan veya daha önce Atatürk Üniversiteli olma gururunu yaşamış olan sevgili gençler bilmenizi istiyoruz ki; Atatürk Üniversitesi yönetimiyle, öğretim üyeleriyle, bütün çalışanlarıyla sizlere inanıyor, güveniyor ve ‘‘her millet yeni bir nesille yeniden doğar’’ inancı, ‘‘her üniversite yeni öğrencileriyle, yeni eğitim, öğretim yılıyla yeniden doğar’’ düşüncesiyle, ülkemizin, üniversitemizin, sizlerle ve yeni eğitim öğretim yılıyla yeniden doğacağına, geleceğimizin daha aydınlık olacağına inanıyoruz. Çünkü inancımızın bizlere öğrettiği; her zorlukla birlikte bir kolaylık, her sıkıntının ardından gelen bir rahatlama, huzur olduğudur. Dünyayı, ülkemizi, şehrimizi, üniversitemizi etkileyen salgın sebebiyle uzaktan eğitime mecbur kaldığımız bu dönemde hocalarınız, büyükleriniz, ustalarınız olarak; bütün bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi sizlerle paylaşacağımıza, sizlerin vatana, millete, ailenize, kendinize hayırlı, faydalı, mesleğinde bilgili, kaliteli, tecrübeli birer birey olabilmeniz için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Söz veriyoruz çünkü Atatürk Üniversitesinin teknoloji kullanımını en üst düzeye çıkaran teknolojik altyapısıyla, uzaktan eğitimle ilgili tecrübesi ve bilgi birikimiyle sizlere umduğunuzdan çok daha yakın olacağını biliyoruz. Diliyoruz ve biliyoruz ki; sizleri bizlerden, üniversitenizden, eğitim hayatınızdan, arkadaşlarınızdan, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinizden ayrı düşüren bu salgını, bu sıkıntılı günleri hep birlikte, birbirimize inanarak, güvenerek, sevgi, saygı besleyerek aşacağız ve sizlerle birbirimizin gözlerinin içine baka baka eğitim yaptığımız, hayatı paylaştığımız mutlu günlere geri döneceğiz. Ülkemizin geleceği sizler gibi vatanını, milletini, bayrağını seven, eğitimin, kendini geliştirmenin değerini bilen, çalışkan, zeki, ahlaklı, ilim irfan sahibi, bilgili, okuyan, sorgulayan, eleştirme ve eleştirilebilme zekâsına, potansiyeline sahip, aklını kullanabilen cesur gençlerin elindedir. Sevgili gençler; kıymetinizi, değerinizi, öneminizi biliniz, bu ülkenin sizlere olan ihtiyacının farkında olunuz. Bu bilinçle hazırlanınız, çalışınız, inanınız, başarınız. Ve emin olunuz bizleri her zaman yanınızda, sizleri desteklerken, hayran hayran sizleri, kişisel gelişiminizi, gelişme, yetişme sürecinizi izlerken ve sizlerle gurur duyarken bulacaksınız.
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2020 - Pazartesi

HER YENİ NESİL İLE MİLLET YENİDEN DOĞAR…

Yeni eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversiteli olan veya daha önce Atatürk Üniversiteli olma gururunu yaşamış olan sevgili gençler bilmenizi istiyoruz ki;


Atatürk Üniversitesi yönetimiyle, öğretim üyeleriyle, bütün çalışanlarıyla sizlere inanıyor, güveniyor ve ‘‘her
millet yeni bir nesille yeniden doğar’’ inancı, ‘‘her üniversite yeni öğrencileriyle, yeni eğitim, öğretim yılıyla yeniden doğar’’ düşüncesiyle, ülkemizin, üniversitemizin, sizlerle ve yeni eğitim öğretim yılıyla yeniden doğacağına, geleceğimizin daha aydınlık olacağına inanıyoruz.


Çünkü inancımızın bizlere öğrettiği; her zorlukla birlikte bir kolaylık, her sıkıntının ardından gelen bir rahatlama, huzur olduğudur.


Dünyayı, ülkemizi, şehrimizi, üniversitemizi etkileyen salgın sebebiyle uzaktan eğitime mecbur kaldığımız bu dönemde hocalarınız, büyükleriniz, ustalarınız olarak; bütün bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi sizlerle paylaşacağımıza, sizlerin vatana, millete, ailenize, kendinize hayırlı, faydalı, mesleğinde bilgili, kaliteli, tecrübeli birer birey olabilmeniz için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.


Söz veriyoruz çünkü Atatürk Üniversitesinin teknoloji kullanımını en üst düzeye çıkaran teknolojik altyapısıyla, uzaktan eğitimle ilgili tecrübesi ve bilgi birikimiyle sizlere umduğunuzdan çok daha yakın olacağını biliyoruz.


Diliyoruz ve biliyoruz ki; sizleri bizlerden, üniversitenizden, eğitim hayatınızdan, arkadaşlarınızdan, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinizden ayrı düşüren bu salgını, bu sıkıntılı günleri hep birlikte, birbirimize inanarak, güvenerek, sevgi, saygı besleyerek aşacağız ve sizlerle birbirimizin gözlerinin içine baka baka eğitim yaptığımız, hayatı paylaştığımız mutlu günlere geri döneceğiz.


Ülkemizin geleceği sizler gibi vatanını, milletini, bayrağını seven, eğitimin, kendini geliştirmenin değerini bilen, çalışkan, zeki, ahlaklı, ilim irfan sahibi, bilgili, okuyan, sorgulayan, eleştirme ve eleştirilebilme zekâsına, potansiyeline sahip, aklını kullanabilen cesur gençlerin elindedir.


Sevgili gençler; kıymetinizi, değerinizi, öneminizi biliniz, bu ülkenin sizlere olan ihtiyacının farkında olunuz. Bu bilinçle hazırlanınız, çalışınız, inanınız, başarınız.


Ve emin olunuz bizleri her zaman yanınızda, sizleri desteklerken, hayran hayran sizleri, kişisel gelişiminizi, gelişme, yetişme sürecinizi izlerken ve sizlerle gurur duyarken bulacaksınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi