Bayram Arif TURAN
Köşe Yazarı
Bayram Arif TURAN
 

RİZE İŞ MERKEZİ NE ZAMAN BİTECEK

RİZE İNSAAT YATİRİM SAN.ve TİCARET. AS. Sahibi olduğu ve yapımcı firmanın yürüttüğü bu inşaatın ne zaman biteceği hakkında bir açıklama kamuoyuna yapılamaz mı.     Kentsel dönüşümün yapılacağı belediye bloklarındaki iş yeri ve istihdamı bu iş merkezi hayata geçirilerek kapatilamazmiydi?      Müftü mahallesi esrafi yıllardan beri bir türlü bitmeyen bu inşaattan dolayı ,yaz ve kış aylarında yaşam kalitesinin düştüğünü, inşaat ve alt yapı çalışmalarından dolayı trafik başta olmak üzere, bin bir türlü sıkıntılar çekildiğini görmezmi  yüklenici ve iş sahibi firma sahipleri.       Tamam ayrıcalıklar taninabilinir sizlere ,büyük yatırım da bulunabilirsiniz bu ile ,fakat kısa ömürlü olan insanoğlunun 3. 5 yılını şahsi katmadegerleriniz icin calamazsiniz.       Müftü mahalleli zati zamanda kamulastirmalardan dolayı sıkıntılı üzgün kırgın lakin inşaatın uzun süresinden dolayı öfkeli belirtmek isterim.
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2020 - Pazartesi

RİZE İŞ MERKEZİ NE ZAMAN BİTECEK

RİZE İNSAAT YATİRİM SAN.ve TİCARET. AS. Sahibi olduğu ve yapımcı firmanın yürüttüğü bu inşaatın ne zaman biteceği hakkında bir açıklama kamuoyuna yapılamaz mı.
   

Kentsel dönüşümün yapılacağı belediye bloklarındaki iş yeri ve istihdamı bu iş merkezi hayata geçirilerek kapatilamazmiydi? 
   

Müftü mahallesi esrafi yıllardan beri bir türlü bitmeyen bu inşaattan dolayı ,yaz ve kış aylarında yaşam kalitesinin düştüğünü, inşaat ve alt yapı çalışmalarından dolayı trafik başta olmak üzere, bin bir türlü sıkıntılar çekildiğini görmezmi  yüklenici ve iş sahibi firma sahipleri.
     

Tamam ayrıcalıklar taninabilinir sizlere ,büyük yatırım da bulunabilirsiniz bu ile ,fakat kısa ömürlü olan insanoğlunun 3. 5 yılını şahsi katmadegerleriniz icin calamazsiniz.
     

Müftü mahalleli zati zamanda kamulastirmalardan dolayı sıkıntılı üzgün kırgın lakin inşaatın uzun süresinden dolayı öfkeli belirtmek isterim.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi