Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

ATMACA DEMİRİ ERİTTİ....

Ç.Rizespor,zorlu  demir Sivas deplasmanın dan  üç puan ile dönerken  bu sezon da ilk deplasman galibiyetini almış oldu.. Oyun olarak yine vasat bir görünüm çizen ekibimiz  geçen hafta dan ders almış olacak ki bu kez defans hata yapmadı  ve organize hucum  ataklarında  da başarılı olunca  Avrupa  yorgunu Sivas takımını rahat  geçti...                               Oyunun genelinde  ev sahibi takım  üstün görünmesine rağmen maç boyunca doldur boşalt oynayan  Sivas takımı  bunda başarısız olunca  geride çok boşluk bıraktı....Konuk takım da 2. ve 3. bölgelerde pas trafiği kötü olunca   daha farklı kazanacağı maç da olabilirdi...                             Ben yine söylüyorum kim ne derse desin  bu takıma  TOMAS hafif geliyor..Kazanan daima haklı diyeceksiniz....doğru..? ama  son yapılan transferler ile bu takım daha iyi pas yapabilir,daha iyi hucum  ve gole dönük oynayabilir..                             Maçın genelinde en başarılı savunma hattı olup özellikle EMİR DİLAVER  çok iyi oynadı.. Orta saha da BOLDRİN  bu maç da  ayağın da çok top tutunca  REMY  yanlız kaldı...Bu tip oyunculara aradan  top atılırsa daha etkili olur.. Son dakikalar da gelen gol de  böyle oldu...                           Ç.Rizespor da kanat sorunu yine devam ediyor..Fernando nun  sakat olması  Samudio nun sürekli  form  düşüklüğü sebebi ile  kanatlar bu maç da hiç çalışmadı..Burada tartışılan diğer konu  SKODA  ile REMY yan yana oynarmı...?  ilk  on bir de birlik de çıkması  takım oyunu olarak yanlış  ve hezimet olur.. ama yenik  durumda  veya maçın gidişatına göre sonradan oynayabilir..Hele  REMY şu anda  formunda olup  biraz zor..Ama sonuç olarak kazanan kötü de olsa  her zaman haklıdır diyerek  temennimiz bu galibiyet serisinin devam etmesi ve istikrar yakalamamız gerekir..  Maç dan sonra  gerek teknik adamlığı ,gerek  şahsiyeti beğendiğim sayın RİZA ÇALIMBAY hocanın hakem konusunda açıklamaları kendisine yakışmadı.. Sanki biz başka bir maç seyrettik...maç boyunca ufak tefek hatalar  olmuştur doğru ama sonuca etki eden  bir pozisyon biz görmedik.. Türkiye de ne hakem hataları gördük  RİZA hoca ..bu  yenilgiye  kılıf aramak dan başka bir şey değil... Ama biz yine de seni seviyoruz..
Ekleme Tarihi: 27 Ekim 2020 - Salı

ATMACA DEMİRİ ERİTTİ....

Ç.Rizespor,zorlu  demir Sivas deplasmanın dan  üç puan ile dönerken  bu sezon da ilk deplasman galibiyetini almış oldu.. Oyun olarak yine vasat bir görünüm çizen ekibimiz  geçen hafta dan ders almış olacak ki bu kez defans hata yapmadı  ve organize hucum  ataklarında  da başarılı olunca  Avrupa  yorgunu Sivas takımını rahat  geçti...
                             
Oyunun genelinde  ev sahibi takım  üstün görünmesine rağmen maç boyunca doldur boşalt oynayan  Sivas takımı  bunda başarısız olunca  geride çok boşluk bıraktı....Konuk takım da 2. ve 3. bölgelerde pas trafiği kötü olunca   daha farklı kazanacağı maç da olabilirdi...
                           
Ben yine söylüyorum kim ne derse desin  bu takıma  TOMAS hafif geliyor..Kazanan daima haklı diyeceksiniz....doğru..? ama  son yapılan transferler ile bu takım daha iyi pas yapabilir,daha iyi hucum  ve gole dönük oynayabilir..
                           
Maçın genelinde en başarılı savunma hattı olup özellikle EMİR DİLAVER  çok iyi oynadı.. Orta saha da BOLDRİN  bu maç da  ayağın da çok top tutunca  REMY  yanlız kaldı...Bu tip oyunculara aradan  top atılırsa daha etkili olur.. Son dakikalar da gelen gol de  böyle oldu...
                         
Ç.Rizespor da kanat sorunu yine devam ediyor..Fernando nun  sakat olması  Samudio nun sürekli  form  düşüklüğü sebebi ile  kanatlar bu maç da hiç çalışmadı..Burada tartışılan diğer konu  SKODA  ile REMY yan yana oynarmı...?  ilk  on bir de birlik de çıkması  takım oyunu olarak yanlış  ve hezimet olur.. ama yenik  durumda  veya maçın gidişatına göre sonradan oynayabilir..Hele  REMY şu anda  formunda olup  biraz zor..Ama sonuç olarak kazanan kötü de olsa  her zaman haklıdır diyerek  temennimiz bu galibiyet serisinin devam etmesi ve istikrar yakalamamız gerekir..  Maç dan sonra  gerek teknik adamlığı ,gerek  şahsiyeti beğendiğim sayın RİZA ÇALIMBAY hocanın hakem konusunda açıklamaları kendisine yakışmadı.. Sanki biz başka bir maç seyrettik...maç boyunca ufak tefek hatalar  olmuştur doğru ama sonuca etki eden  bir pozisyon biz görmedik.. Türkiye de ne hakem hataları gördük  RİZA hoca ..bu  yenilgiye  kılıf aramak dan başka bir şey değil... Ama biz yine de seni seviyoruz..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi