İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

Sırada Galatasaray Var.

Rizespor 2.yarıda gerçekten muhteşem futbol oynuyor.  Puan sıralamasında düşer denilen yerlerden çok yukarıda yerini almış.  Okan Buruk’un talebeleri Cumartesi günü önemli bir sınav daha verecek. Şampiyonluğun adaylarından GS. Rize’den puanla dönmemeli.  Cumartesi günü karşılaşacağımız Galatasaray adı büyük bir takım ama yenilmeyecek armada değil.  İlk yarıda bu sahada FB. ye 3-0 galip gelen Rizespor GS. için niye aynı sonucu almasın.  Formda bir Rize Galatasaray’ı da bizim sloganla yani 3 gol 3 puanla uğurlamalı.  Güzel sonuçlar seyirciyi de tribüne çekiyor. İkinci yarıdaki takıma sahip çıkış inşallah Galatasaray maçında zirve yapmalı. Tribünlerimiz tıklım tıklım dolarak futbolculara güzel bir ambiyes sağlayabilir. Şehrin sahiplendiği takımın başarılı olmaması kaçınılmazdır.  Haydi, Rizespor, Galatasaray’ın şampiyonluğu bizi ilgilendirmez.  Sahaya çıkıp top oynayarak 3 büyüklerden galibiyet almanın hazzını yeniden tadalım.  Usta Terim’in çocuklarını çırak Okan Buruk’un öğrencilerinin yenmemesi için sebep yok.  Haydi, Rize göster kendini, ümidimizi kırma. Centilmenlik içinde Galatasaray’ı yenerek fikstürde de hak ettiğimiz yeri alalım.  Haydi, Rize Cumartesi 3 gol 3 puan bekliyoruz. 
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2019 - Salı

Sırada Galatasaray Var.

Rizespor 2.yarıda gerçekten muhteşem futbol oynuyor. 


Puan sıralamasında düşer denilen yerlerden çok yukarıda yerini almış. 


Okan Buruk’un talebeleri Cumartesi günü önemli bir sınav daha verecek. Şampiyonluğun adaylarından GS. Rize’den puanla dönmemeli. 


Cumartesi günü karşılaşacağımız Galatasaray adı büyük bir takım ama yenilmeyecek armada değil. 


İlk yarıda bu sahada FB. ye 3-0 galip gelen Rizespor GS. için niye aynı sonucu almasın. 


Formda bir Rize Galatasaray’ı da bizim sloganla yani 3 gol 3 puanla uğurlamalı. 


Güzel sonuçlar seyirciyi de tribüne çekiyor. İkinci yarıdaki takıma sahip çıkış inşallah Galatasaray maçında zirve yapmalı. Tribünlerimiz tıklım tıklım dolarak futbolculara güzel bir ambiyes sağlayabilir. Şehrin sahiplendiği takımın başarılı olmaması kaçınılmazdır. 


Haydi, Rizespor, Galatasaray’ın şampiyonluğu bizi ilgilendirmez. 


Sahaya çıkıp top oynayarak 3 büyüklerden galibiyet almanın hazzını yeniden tadalım. 


Usta Terim’in çocuklarını çırak Okan Buruk’un öğrencilerinin yenmemesi için sebep yok. 


Haydi, Rize göster kendini, ümidimizi kırma. Centilmenlik içinde Galatasaray’ı yenerek fikstürde de hak ettiğimiz yeri alalım. 


Haydi, Rize Cumartesi 3 gol 3 puan bekliyoruz. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi