Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

Rizespor: 2 - Serkan Çınar: 3

Türk futbolunda kara bir gün yaşadık ve gördük...11 mayıs 2019 Türk futbolunun utanç gecesi olarak unutulmayacak... Bu maçın yorumun da futbol adına konuşulacak bir şey yok ama bir takımın nasıl zoraki şampiyon olması için top,tüfek  oyun oynamadan resmen M-H-K-orta hakem ve ''var'' sistemi ile alenen verilişini seyrettik.. Maçın başın dan itibaren her pozisyon da yedek kulübesi dahil herkesin toplu halde pozisyonlara itiraz etmeleri..yine ikili pozisyonlarda G.Saray'lı oyuncuların araba çarpmış gibi yerlerde kalmaları maçın hakemini de rahatça etki altına almalarına muhteşem hakem Serkan Çınar da emekli günlerinde son kıyağını konuk takıma yapınca karşısında Real Madrid bile olsa bugün yine kazanan konuk takım olurdu..Çünkü ev sahibi takım adeta 20 kişi ile oynadı kazanabilmesi de hayal olurdu..   İlk penaltı da top oyunda olmazken verdiği penaltı evlere şenlik... Yine ayağı kırılan Emre kardeşimiz(Emreye büyük geçmiş olsun) pozisyonun da Samudio tam şut atarken Emre ayağını koyuyor..sarı kart normal ama kırmızı kart çok ağır karar oldu..Yine 2. penaltı ise tam bir komedi ve evlere şenlik..Maç boyunca özellikle Emre'nin ayağının kırılması pozisyonun da tam bir provokatör olan Hasan Şaş'ın seyirciye yaptığı el kol hareketlerine es geçen Serkan Çınar ve  ''var' üçlüsü ne iş yapar kardeşim..ya siz maçlara gezmeye mi geliyorsunuz.       Bir takımın kaderi ile bu kadar oynamak göz göre göre nasıl oluyor...ALLAH sizi bildiği gibi yapsın..Sizler Türk futbolunun en büyük tetikçileri olarak tarihe geçeceksiniz.   Maçın yorumuna kısaca değinirsek Okan hocanın Musa çağıran'a bu kadar sabretmesi hatalı olup maçın en kötü oyuncusu da  Musa olup özellikle ilk golde çok büyük hatası vardı..Yine 2-1 önde iken topa basan ve sahanın en iyisi olan Boldrin'i dışarı alması yanlış dı..Maç boyunca hiç bir varlık  gösteremeyen Musa Çağıran erken  oyundan alıp yerine Abdullah veya Saadane'yi alsa oyundan da bu kadar düşmezdik. Ama ne olursa olsun Ç.Rizespor bu MHK ve hakem demeye utandığımız tetikçiler ile maç  kazanması çok zordu... G.saray gibi bir takımın bu futbol ile şampiyon  olması da ancak böyle olması mümkün olabilirdi.... Onu da gerçekleştirenler görevini en iyi şekilde yaptılar..Kendilerini Allaha havale ediyoruz...
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2019 - Cumartesi

Rizespor: 2 - Serkan Çınar: 3

Türk futbolunda kara bir gün yaşadık ve gördük...11 mayıs 2019 Türk futbolunun utanç gecesi olarak unutulmayacak...

Bu maçın yorumun da futbol adına konuşulacak bir şey yok ama bir takımın nasıl zoraki şampiyon olması için top,tüfek  oyun oynamadan resmen M-H-K-orta hakem ve ''var'' sistemi ile alenen verilişini seyrettik..

Maçın başın dan itibaren her pozisyon da yedek kulübesi dahil herkesin toplu halde pozisyonlara itiraz etmeleri..yine ikili pozisyonlarda G.Saray'lı oyuncuların araba çarpmış gibi yerlerde kalmaları maçın hakemini de rahatça etki altına almalarına muhteşem hakem Serkan Çınar da emekli günlerinde son kıyağını konuk takıma yapınca karşısında Real Madrid bile olsa bugün yine kazanan konuk takım olurdu..Çünkü ev sahibi takım adeta 20 kişi ile oynadı kazanabilmesi de hayal olurdu..
 
İlk penaltı da top oyunda olmazken verdiği penaltı evlere şenlik... Yine ayağı kırılan Emre kardeşimiz(Emreye büyük geçmiş olsun) pozisyonun da Samudio tam şut atarken Emre ayağını koyuyor..sarı kart normal ama kırmızı kart çok ağır karar oldu..Yine 2. penaltı ise tam bir komedi ve evlere şenlik..Maç boyunca özellikle Emre'nin ayağının kırılması pozisyonun da tam bir provokatör olan Hasan Şaş'ın seyirciye yaptığı el kol hareketlerine es geçen Serkan Çınar ve  ''var' üçlüsü ne iş yapar kardeşim..ya siz maçlara gezmeye mi geliyorsunuz.      

Bir takımın kaderi ile bu kadar oynamak göz göre göre nasıl oluyor...ALLAH sizi bildiği gibi yapsın..Sizler Türk futbolunun en büyük tetikçileri olarak tarihe geçeceksiniz.
 
Maçın yorumuna kısaca değinirsek Okan hocanın Musa çağıran'a bu kadar sabretmesi hatalı olup maçın en kötü oyuncusu da  Musa olup özellikle ilk golde çok büyük hatası vardı..Yine 2-1 önde iken topa basan ve sahanın en iyisi olan Boldrin'i dışarı alması yanlış dı..Maç boyunca hiç bir varlık  gösteremeyen Musa Çağıran erken  oyundan alıp yerine Abdullah veya Saadane'yi alsa oyundan da bu kadar düşmezdik.

Ama ne olursa olsun Ç.Rizespor bu MHK ve hakem demeye utandığımız tetikçiler ile maç  kazanması çok zordu... G.saray gibi bir takımın bu futbol ile şampiyon  olması da ancak böyle olması mümkün olabilirdi.... Onu da gerçekleştirenler görevini en iyi şekilde yaptılar..Kendilerini Allaha havale ediyoruz...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi