Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR DA ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR...

Geçen hafta Galatasaray karşısında çok kötü oyun ortaya koyarak farklı yenilen ekibimiz bu kez de deplasman da yine kötü oynarak  istanbul deplasmanından da puansız döndü... Sezon başından bu yana saman alevi gibi bir parlayan iki yanarak özellikle oyun olarak vasatın üstüne çıkamayan atmacalar da sonuç bir yana oyun olarak çok kötü bir görüntü vermesi sonucu tüm oklar teknik adam Tomas'a yöneldi..                       ir takım kötü oynayabilir  veya yenilebilir..  Ama her maç sonu bu kadar rezil bir top oynayıp da  hatalardan ders alınacağına aynı hataları tekrarlamak  ve üstelik maç sonu verdiği demeçler de önümüze bakacağız diyerek  bu camia ile kimse kafa bulamaz. Bu takımı çalıştıran sensin TOMAS.. bir takım da on bir oyuncunun hepsi de kötü oynuyorsa  bunun mutlaka bir sebebi ve bedeli de olmalıdır...Bu hafta boldrin cezalı ve orta sahan da top tutan ve dikine oynayan  tek oyuncu Mithat gibi bir oyuncuya verilecek en büyük şans bu maç varken hadi bırakalım ilk on biri ikinci yarıda orta sahan  tel tel dökülürken bu oyuncuya  bir şans verseniz  ne olurdu...Ama sende cesaret ve oyun okuma bilgisi nerede.!                             Orta sahası olmayan bir takım sefilleri oynamaya mahkumdur.. Maç boyuncu orta sahamız da ne pres,ne yardımlaşma ,ne topa hakim olma diye hiç bir şey olmayınca tüm toplar rakip tarafından çok rahat kullanıldı..Şu alına orta saha oyuncularına bakıyorum..DONSAH bal yapmıyan arı..DOĞAN gibi bir sürü oyuncu var bu takım da YASİN ptt lig oyuncusu ancak olur.. Yine büyük umutlar ile alınan JOVANÇİÇ diye bir oyuncu var ..ne olduğunu henüz görmedik....ABDULLAH kapasitesi belli.. Forvet diye alınan kenar oyunculardan MİCHALAK verimsiz  ve yine büyük umutlar ile kiralık olarak alınan FERNANDO  formsuz  ve vasatın altında oynuyor.. SAMUDİO tam bir fiyasko gittikçe formundan çok şey kaybetmiş bence devre arası bu oyuncu da gönderilmeli.. REMY kalitesi belli ama top gelmediği için o da tek başına bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonuç olarak takım da oyuncular hem formsuz hem de iyi çalışmadıklarından çok kötü performans gösteriyorlar..Bu takımı da çalıştıran tek yetkili Tomas olduğundan derhal  gönderilmeli...Tomasın en iyi yönü kişiliği ve beş yabancı dil bilmesi olup başka bir özelliği de yoktur..                         Sezon başından bu yana hiç biir zaman bu takımı çalıştıracak kapasitesi olacağını zannetmediğim Tomas ile devam edilirse bu takım küme düşer..İnşallah en kısa zamanda yollar ayrılır..Ama artık bu camia da birileri tarafından dışarıdan yönetilip buraya denemek için teknik adam göndermesin..Ç.RİZESPOR  deneme teknik adam külübü olmak dan kurtulmadığı sürece başarılar sadece haftalık ve aylık olur...
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2020 - Pazar

RİZESPOR DA ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR...

Geçen hafta Galatasaray karşısında çok kötü oyun ortaya koyarak farklı yenilen ekibimiz bu kez de deplasman da yine kötü oynarak  istanbul deplasmanından da puansız döndü... Sezon başından bu yana saman alevi gibi bir parlayan iki yanarak özellikle oyun olarak vasatın üstüne çıkamayan atmacalar da sonuç bir yana oyun olarak çok kötü bir görüntü vermesi sonucu tüm oklar teknik adam Tomas'a yöneldi..
                     
ir takım kötü oynayabilir  veya yenilebilir..  Ama her maç sonu bu kadar rezil bir top oynayıp da  hatalardan ders alınacağına aynı hataları tekrarlamak  ve üstelik maç sonu verdiği demeçler de önümüze bakacağız diyerek  bu camia ile kimse kafa bulamaz. Bu takımı çalıştıran sensin TOMAS.. bir takım da on bir oyuncunun hepsi de kötü oynuyorsa  bunun mutlaka bir sebebi ve bedeli de olmalıdır...Bu hafta boldrin cezalı ve orta sahan da top tutan ve dikine oynayan  tek oyuncu Mithat gibi bir oyuncuya verilecek en büyük şans bu maç varken hadi bırakalım ilk on biri ikinci yarıda orta sahan  tel tel dökülürken bu oyuncuya  bir şans verseniz  ne olurdu...Ama sende cesaret ve oyun okuma bilgisi nerede.!
                           
Orta sahası olmayan bir takım sefilleri oynamaya mahkumdur.. Maç boyuncu orta sahamız da ne pres,ne yardımlaşma ,ne topa hakim olma diye hiç bir şey olmayınca tüm toplar rakip tarafından çok rahat kullanıldı..Şu alına orta saha oyuncularına bakıyorum..DONSAH bal yapmıyan arı..DOĞAN gibi bir sürü oyuncu var bu takım da YASİN ptt lig oyuncusu ancak olur.. Yine büyük umutlar ile alınan JOVANÇİÇ diye bir oyuncu var ..ne olduğunu henüz görmedik....ABDULLAH kapasitesi belli.. Forvet diye alınan kenar oyunculardan MİCHALAK verimsiz  ve yine büyük umutlar ile kiralık olarak alınan FERNANDO  formsuz  ve vasatın altında oynuyor.. SAMUDİO tam bir fiyasko gittikçe formundan çok şey kaybetmiş bence devre arası bu oyuncu da gönderilmeli.. REMY kalitesi belli ama top gelmediği için o da tek başına bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonuç olarak takım da oyuncular hem formsuz hem de iyi çalışmadıklarından çok kötü performans gösteriyorlar..Bu takımı da çalıştıran tek yetkili Tomas olduğundan derhal  gönderilmeli...Tomasın en iyi yönü kişiliği ve beş yabancı dil bilmesi olup başka bir özelliği de yoktur..
                       
Sezon başından bu yana hiç biir zaman bu takımı çalıştıracak kapasitesi olacağını zannetmediğim Tomas ile devam edilirse bu takım küme düşer..İnşallah en kısa zamanda yollar ayrılır..Ama artık bu camia da birileri tarafından dışarıdan yönetilip buraya denemek için teknik adam göndermesin..Ç.RİZESPOR  deneme teknik adam külübü olmak dan kurtulmadığı sürece başarılar sadece haftalık ve aylık olur...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi