İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

Kırık Tüneli -3-

Erzurum’da STK temsilcileri yok mu, siyasetçi ve yazarçizerler nerede. Erzurum konu olunca sesleri niye gerektiği gibi çıkmıyor.  ;Bölge hakkında yıllardır yazan birisi olarak her zaman karşımda Tahsin Bayramoğlu’nu görüyorum. Allah aşkına Erzurum’da Tahsin Bayramoğlu’ndan başka duyarlı adam yok mu?  Üstat Necip Fazıl’ın söylediği  ’yüzüstü çok süründün ayağa kalk Sakarya ‘misali ey Erzurum uyuman bu kadar ayağa kalk artık diyorum.  14.300 metre uzunluğundaki Ovit tamamlandı KIRIK Tüneli nerede.     Erzurum’un siyasi ayağı nerede.   Siyasetçileri Milletvekilleri neredeki KIRIK Tüneli hakkında bir açıklamalarını beyanatlarını duymuyoruz bilmiyoruz.  Yazıyı kaleme alırken ömrünü Rize-Erzurum karayolunu 12 ay ulaşıma açık olması için harcayan  yereldeki siyasetçi ve Erzurum İl Genel Meclis eski Üyesi Tahsin Bayramoğlu ile telefon görüşmem oldu.  Ağabeyim Bayramoğlu tatlı sert  ’KIRIK Niye yapılmıyor ’diye sitemde bulunur, ben onu teselli etmeye çalışırım.  Her şeye rağmen Tahsin ağabey konusunda çok haklı.  Erdoğan’ın himayesiyle delinen 14.300 metrelik Ovit Tüneli tamamlanırken 7.200 metrelik KIRIK Tüneli bugüne kadar niye gecikti.  Kırık Tüneli’nde işlerin durmasını ekonomik krize bağlayanlar var. Ben bunu kabul etmiyorum.  Zigana Tüneline para var Kırık Tüneline niye yok.  Ekonomik kriz var diyeceklere ağır kelimeler söylemek isterdim ama edebim elvermiyor. KIRIK Tüneli için ödenek ayırması gereken büyük kafalar babanızın parasını ayırmıyorsunuz devletin kasasından vereceksiniz.   İnsanı enayi yerine koymayın beyler.  Trabzon’a gelince ikinci Zigana için para var ama Erzurum-Kırık için para yok, böyle bir şeyin  olacağına  inanmıyorum.   Eğer doğru ise ödenek ayırmayan Ulaştırma Bakanlığını aynen Cumhurbaşkanına şikâyet ediyorum.  Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya ve Güney Doğuya bağlayan Erzurum-Rize Karayolu’ndaki  Ovit Tüneli’nin ayağı durumundaki KIRIK Tüneli’nde çalışmaların durmuş olması üzücüdür.   Erzurum siyaseti Tahsin Bayramoğlu’nun sesine kulak verin ki KIRIK tamamlansın. 
Ekleme Tarihi: 14 Mayıs 2019 - Salı

Kırık Tüneli -3-

Erzurum’da STK temsilcileri yok mu, siyasetçi ve yazarçizerler nerede. Erzurum konu olunca sesleri niye gerektiği gibi çıkmıyor. 


;Bölge hakkında yıllardır yazan birisi olarak her zaman karşımda Tahsin Bayramoğlu’nu görüyorum. Allah aşkına Erzurum’da Tahsin Bayramoğlu’ndan başka duyarlı adam yok mu? 


Üstat Necip Fazıl’ın söylediği  ’yüzüstü çok süründün ayağa kalk Sakarya ‘misali ey Erzurum uyuman bu kadar ayağa kalk artık diyorum. 


14.300 metre uzunluğundaki Ovit tamamlandı KIRIK Tüneli nerede.    


Erzurum’un siyasi ayağı nerede.  


Siyasetçileri Milletvekilleri neredeki KIRIK Tüneli hakkında bir açıklamalarını beyanatlarını duymuyoruz bilmiyoruz. 


Yazıyı kaleme alırken ömrünü Rize-Erzurum karayolunu 12 ay ulaşıma açık olması için harcayan  yereldeki siyasetçi ve Erzurum İl Genel Meclis eski Üyesi Tahsin Bayramoğlu ile telefon görüşmem oldu. 


Ağabeyim Bayramoğlu tatlı sert  ’KIRIK Niye yapılmıyor ’diye sitemde bulunur, ben onu teselli etmeye çalışırım. 


Her şeye rağmen Tahsin ağabey konusunda çok haklı. 


Erdoğan’ın himayesiyle delinen 14.300 metrelik Ovit Tüneli tamamlanırken 7.200 metrelik KIRIK Tüneli bugüne kadar niye gecikti. 


Kırık Tüneli’nde işlerin durmasını ekonomik krize bağlayanlar var. Ben bunu kabul etmiyorum. 


Zigana Tüneline para var Kırık Tüneline niye yok. 


Ekonomik kriz var diyeceklere ağır kelimeler söylemek isterdim ama edebim elvermiyor. KIRIK Tüneli için ödenek ayırması gereken büyük kafalar babanızın parasını ayırmıyorsunuz devletin kasasından vereceksiniz.  


İnsanı enayi yerine koymayın beyler. 


Trabzon’a gelince ikinci Zigana için para var ama Erzurum-Kırık için para yok, böyle bir şeyin  olacağına  inanmıyorum.  


Eğer doğru ise ödenek ayırmayan Ulaştırma Bakanlığını aynen Cumhurbaşkanına şikâyet ediyorum. 


Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu’ya ve Güney Doğuya bağlayan Erzurum-Rize Karayolu’ndaki  Ovit Tüneli’nin ayağı durumundaki KIRIK Tüneli’nde çalışmaların durmuş olması üzücüdür.  


Erzurum siyaseti Tahsin Bayramoğlu’nun sesine kulak verin ki KIRIK tamamlansın. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi