RİZE' DE EZBER BOZAN BİR 23 NİSAN TÖRENİ

Rize 23.04.2025 - 18:06, Güncelleme: 23.04.2025 - 18:25 10326 kez okundu.
 

RİZE' DE EZBER BOZAN BİR 23 NİSAN TÖRENİ

Okul müdürü Ömer KESKİN yaptığı açılış konuşmasında "Öğrencilerin gösteriler düzenleyip yetişkinlerden alkış beklediği bir bayram değil bizzat öğrencilerin eğlenerek kutladıkları bir bayram planladık.
RİZE' DE EZBER BOZAN BİR 23 NİSAN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.  Rize Çayeli Büyükköy ilkokulu Ortaokulu bünyesinde alışılmışın dışında ezber bozan bir 23 Nisan töreni gerçekleştirildi.  Rize Çayeli Büyükköy ilkokulu Ortaokulu bünyesinde gerçekleştirilen 23 Nisan'da geleneksel çocuk oyunlarıyla hem veliler hem öğrenciler doyasıya eğlenirken genç Kızılay Çayeli temsilciliği tarafından gerçekleştirilen ikramlarladan da herkes almış oldu.  Kutlama programına büyük köy belde belediye başkan  vekili Zekeriya DİLMAÇ, okul aile birliği başkanı Ramazan ÇEPNİ, çok sayıda Veli, öğrencinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti ilçe ve belde başkanları nın katıldığı programa Çayeli bürokrasisinden de katılım oldu. Okul müdürü Ömer KESKİN yaptığı açılış konuşmasında "Öğrencilerin gösteriler düzenleyip yetişkinlerden alkış beklediği bir bayram değil bizzat öğrencilerin eğlenerek kutladıkları bir bayram planladık. Bu anlamda genç Kızılay Çayeli temsilciliğine ve  özellikle  genç Kızılay Çayeli ilçe temsilcisi Nisa YILMAZ' a şahsın ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum. İkramlarıyla programımıza destek olan herkese şükranlarımı arz ediyorum. Özellikle dijital çağda her türlü sosyal platformda varlık gösteren öğrencilerimizin kısa süreliğine de olsa geleneksel  oyunlarını hatırlamaları ve onlarla mutlu olmaları beni ve ekibimi de ziyadesiyle mutlu etti." Dedi. "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı" teması ve Türk Kızılayı temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program esnasında tüm öğrencilere sınırsız dondurma, sıcak çay, patlamış mısır, kek ve kurabiye ikram edildi.  Yüz boyama standı, oyun standı, eğlence standı, akıl zeka oyunları standı başta olmak üzere birçok stantta öğrenciler gönüllü genç Kızılay temsilcileri eşliğinde doyasıya eğlendiler.  Yumurta yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı, su taşıma yarışı, top taşıma yarışı başta olmak üzere unutulmaya yüz tutmuş birçok çocuk oyunu da yeniden oynanmış oldu.  Özellikle dondurma kuyruğunda ve patlamış mısır kuyruğunda bekleyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.  Bir gün öncesinden okul bahçesi süslenerek öğrencilere tam bir bayram havası hissettirildi. Programın güzelliğinden etkilenen Büyükköy İlkokulu Ortaokulu Okul Aile Birliği başkanı Ramazan ÇEPNİ bir başka adıyla namı değer Rambo, öğretmenleri belediye sosyal tesislerinde kahvaltı da ağırlamak sözü verdi. Özellikle 8. sınıf öğrencilerinin erkekleri ile okulun erkek öğretmenleri arasında yapılan halat çekme yarışması veliler tarafından ilgi ile izlenip beğenildi.
Okul müdürü Ömer KESKİN yaptığı açılış konuşmasında "Öğrencilerin gösteriler düzenleyip yetişkinlerden alkış beklediği bir bayram değil bizzat öğrencilerin eğlenerek kutladıkları bir bayram planladık.

RİZE' DE EZBER BOZAN BİR 23 NİSAN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 

Rize Çayeli Büyükköy ilkokulu Ortaokulu bünyesinde alışılmışın dışında ezber bozan bir 23 Nisan töreni gerçekleştirildi. 

Rize Çayeli Büyükköy ilkokulu Ortaokulu bünyesinde gerçekleştirilen 23 Nisan'da geleneksel çocuk oyunlarıyla hem veliler hem öğrenciler doyasıya eğlenirken genç Kızılay Çayeli temsilciliği tarafından gerçekleştirilen ikramlarladan da herkes almış oldu. 

Kutlama programına büyük köy belde belediye başkan  vekili Zekeriya DİLMAÇ, okul aile birliği başkanı Ramazan ÇEPNİ, çok sayıda Veli, öğrencinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti ilçe ve belde başkanları nın katıldığı programa Çayeli bürokrasisinden de katılım oldu.

Okul müdürü Ömer KESKİN yaptığı açılış konuşmasında "Öğrencilerin gösteriler düzenleyip yetişkinlerden alkış beklediği bir bayram değil bizzat öğrencilerin eğlenerek kutladıkları bir bayram planladık. Bu anlamda genç Kızılay Çayeli temsilciliğine ve  özellikle  genç Kızılay Çayeli ilçe temsilcisi Nisa YILMAZ' a şahsın ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum. İkramlarıyla programımıza destek olan herkese şükranlarımı arz ediyorum. Özellikle dijital çağda her türlü sosyal platformda varlık gösteren öğrencilerimizin kısa süreliğine de olsa geleneksel  oyunlarını hatırlamaları ve onlarla mutlu olmaları beni ve ekibimi de ziyadesiyle mutlu etti." Dedi.

" 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı" teması ve Türk Kızılayı temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Program esnasında tüm öğrencilere sınırsız dondurma, sıcak çay, patlamış mısır, kek ve kurabiye ikram edildi. 
Yüz boyama standı, oyun standı, eğlence standı, akıl zeka oyunları standı başta olmak üzere birçok stantta öğrenciler gönüllü genç Kızılay temsilcileri eşliğinde doyasıya eğlendiler. 

Yumurta yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı, su taşıma yarışı, top taşıma yarışı başta olmak üzere unutulmaya yüz tutmuş birçok çocuk oyunu da yeniden oynanmış oldu. 

Özellikle dondurma kuyruğunda ve patlamış mısır kuyruğunda bekleyen öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. 

Bir gün öncesinden okul bahçesi süslenerek öğrencilere tam bir bayram havası hissettirildi.

Programın güzelliğinden etkilenen Büyükköy İlkokulu Ortaokulu Okul Aile Birliği başkanı Ramazan ÇEPNİ bir başka adıyla namı değer Rambo, öğretmenleri belediye sosyal tesislerinde kahvaltı da ağırlamak sözü verdi.

Özellikle 8. sınıf öğrencilerinin erkekleri ile okulun erkek öğretmenleri arasında yapılan halat çekme yarışması veliler tarafından ilgi ile izlenip beğenildi.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi