RİZE'DE ÖĞRETİM ÜYELERİNİN PROJELERİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Eğitim 29.12.2021 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2606+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÖĞRETİM ÜYELERİNİN PROJELERİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

RTEÜ Öğretim Üyelerinin Projeleri TÜBİTAK’tan Destek Aldı   TÜBİTAK 2021 Yılı 2. Dönem 1001 – “Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’’ Projelerinin Bilimsel değerlendirme sonuçlarını yayımladı. TÜBİTAK tarafından yapılan açıklamaya göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden (RTEÜ) başvurusu yapılan 2 proje desteklenmeye hak kazandı. Üniversiteler tarafından önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen projelerin üniversitelere dağılımına bakıldığında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tüm üniversiteler arasında 27. sırada yer aldı. RTEÜ’den destek alan projeler; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercüment Yüzüak tarafından sunulan ‘‘Kompozisyon Mühendisliği Yardımıyla Katıhal Tipinde Bite Tabanlı Yeni Nesil Segmentli Termoelektrik Nanojeneratör (S-Tenj) Tasarımı ve Üretimi’’ ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fatih Gül tarafından sunulan ‘‘Gıda Güvenliğinde Sevkiyat ve Soğuk Zincir Uygulamaları İçin, Nesnelerin İnterneti (Iot) Tabanlı, Çok Amaçlı Takip Cihazı Geliştirilmesi’’ olmuştur.

RTEÜ Öğretim Üyelerinin Projeleri TÜBİTAK’tan Destek Aldı  


TÜBİTAK 2021 Yılı 2. Dönem 1001 – “Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’’ Projelerinin Bilimsel değerlendirme sonuçlarını yayımladı.


TÜBİTAK tarafından yapılan açıklamaya göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden (RTEÜ) başvurusu yapılan 2 proje desteklenmeye hak kazandı. Üniversiteler tarafından önerilen araştırma projelerinden bilimsel olarak desteklenmesine karar verilen projelerin üniversitelere dağılımına bakıldığında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tüm üniversiteler arasında 27. sırada yer aldı.


RTEÜ’den destek alan projeler; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercüment Yüzüak tarafından sunulan ‘‘Kompozisyon Mühendisliği Yardımıyla Katıhal Tipinde Bite Tabanlı Yeni Nesil Segmentli Termoelektrik Nanojeneratör (S-Tenj) Tasarımı ve Üretimi’’ ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fatih Gül tarafından sunulan ‘‘Gıda Güvenliğinde Sevkiyat ve Soğuk Zincir Uygulamaları İçin, Nesnelerin İnterneti (Iot) Tabanlı, Çok Amaçlı Takip Cihazı Geliştirilmesi’’ olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi