RİZE'DEKİ BU KUYRUK NE KUYRUGU YAZIKLAR OLSUN.
RİZE'DEKİ BU KUYRUK NE KUYRUGU YAZIKLAR OLSUN.
Sayın Valim Sayın belediye başkanım Sayın sivil toplum örgütleri ve ilimize kumanya GÖNDEREN hayır severler, şehrin cadde ve sokaklarından ne kadar haberdarsınız
Bu şehrin bir yanında, bir ayran bir dürüm için çoğu öğrenci onlarca kişi soğukta tır tır titreyerek sırada beklerden
Bir diğer yanında, Uyuyan, caka satan, böbürlenip değişik mekanlarda iftar sofralarinda boy gösteren Rize bürokrasisi
Haber: Bayram Arif TURAN
Sayın Valim Sayın belediye başkanım Sayın sivil toplum örgütleri ve ilimize kumanya gönderen hayırseverler, şehrin cadde ve sokaklarından ne kadar haberdarsınız
Bu görüntüler Cumhurbaşkanımızın iline yakışmıyor.
Buradan Sayın Cumhurbaşkanıma sesleniyorum.
Sayın Reisicumhurum, sizlerin ilinde, parası olmadığından harçlığı yetmediğinden bir ayran bir dürüm için soğukta saatlerce tir tir titreyen çocuklar öğrenciler var Ddevletimizin hiç bir kurumu sokaktan, caddelerden, şehirden bi haber olduğundan bu çocuklarımız değil sağlıklı beslenmek karınlarını bile doyurmayacak yiyecekler için saatlerce (bizzat gözümle gördüğüm) titreyerek beklemeleri Ülkmize d eilimize de yakışmıyor. Lütfen şehrimizin dinamiklerini uyarınız.
Evet Rize'nin mülki amirim, Rize bürokrasisi sivil toplum liderleri ve Sayın belediye başkanım, bu çocukların haftada bir gün dahi olsa bedava dürüm yemek için bu sogukta titreyerek beklemeleri ,ne için olabilir, nostalji yaşamak için mi? Değişik ortam için mi, yoksa harçlıklarıbittiğinden, ceplerinde para olmadıkları için mi? Soruyorum.
Lütfen lütfen popilizmi, türibünlere oynamayı bırakın artık , halka inin halka, halkı da bırakın bu soğukta titreyip bekleyen öğrencilere çocuklara inin, yazıklar olsun.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.