SAVCI SİYASİ YASAK İSTEDİ. ADAY MANSUR YAVAŞ MI OLACAK

Türkiye 17.02.2025 - 10:42, Güncelleme: 22.02.2025 - 10:58 5788+ kez okundu.
 

SAVCI SİYASİ YASAK İSTEDİ. ADAY MANSUR YAVAŞ MI OLACAK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'bilirkişi' soruşturmasında 4 yıla kadar hapis istemi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bilirkişi soruşturması tamamlandı. İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan bilirkişi soruşturması tamamlandı. İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi. İddianame henüz kabul edilmezken, mahkemenin değerlendirme aşamasında olduğu dava için duruşma tarihi belirlenecek. İmamoğlu'na siyasi yasak getirlmesi halinde Cumhurbaşkanlığı için CHP'nin adayının Mansur YAVAŞ olmasına kesin gözüyle bakılıyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'bilirkişi' soruşturmasında 4 yıla kadar hapis istemi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bilirkişi soruşturması tamamlandı. İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan bilirkişi soruşturması tamamlandı.

İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.

İddianame henüz kabul edilmezken, mahkemenin değerlendirme aşamasında olduğu dava için duruşma tarihi belirlenecek.

İmamoğlu'na siyasi yasak getirlmesi halinde Cumhurbaşkanlığı için CHP'nin adayının Mansur YAVAŞ olmasına kesin gözüyle bakılıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
cafer salcı
(18.02.2025 19:55 - #16528)
dava üstüne dava hükümet Ekrem beyden bayağı korkuyor, Ekrem bey belki Q ile cb kazanır ama yasak getirilirse ` ile Mansur bey çok rahat getirir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi