TÜRK FUTBOLUNUN ÇÖKÜŞ GECESİ. SÜPER LİG TAKIMI SAHADAN ÇEKİLDİ
TÜRK FUTBOLUNUN ÇÖKÜŞ GECESİ. SÜPER LİG TAKIMI SAHADAN ÇEKİLDİ
Galatasaraylı futbolcular ve yedek oyuncular ise sahada ısınma çalışmaları yaptıkta sonra Galatasaraylı oyuncularda soyunma odasına gtittiler.
Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Adana Demirspor'u ağırlıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesindeki son iç saha maçında hata yapmak istemiyor. 5 maçlık mağlubiyet serisi bulunan Adana Demirspor ise Mustafa Alper Avcı yönetiminde zorlu deplasmanda sürpriz yapmanın peşinde. Galatasaray - Adana Demirspor maçı başladı. Adana Demirspor, maçın 32. dakikasında sahadan çekildi!
Adana Demirspor'da 32. dakikada teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, futbolcuları yanına çağırdı ve soyunma odasına gitme kararı aldı. bazı futbolcular sahada kalırken bazıları ise soyunma odasına gitti! Hakemler de bu gelişmenin ardından sahayı terk etti.
Galatasaraylı futbolcular ve yedek oyuncular ise sahada ısınma çalışmaları yaptıkta sonra Galatasaraylı oyuncularda soyunma odasına gtittiler.
Adanademirspor'un saha çıkmaması sebebiyle Hakem Oğuzhan ÇAKIR'ın maçı tatil ettiği anons edildi.
Galatasaray lehine verilen penaltının uzaktan yakındn penaltı ile alakası yok ama ne Hakem ne de VAR olaya kayıtsız. TFF Başkanı Oğuzhan ÇAKIR'ı bile bile 3. kez Ali SamiYEN'e gönderiyor. Bu ÇAKIR geçmişteki iki maçta yaşadıklarının ardından bu akşamki baskıyı kaldıramadı
Maçın sonucu ile ilgili kararı TFF vereek.
Sahadan çekilme sebebi ne olursa olsun bu hakereti yapan kulüplerin kulüp lisanslarının ipral edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.
Bun zihniyetin alt liglerde bile yeri olamamalı.
Esas sorun TFF'nin ve MHK'nin yönetim anlayışında... Kaosla gelip Kaliteli bir Yönetim anlayışı gösteremeyen TFF YÖNETİMİ DE BU SÜREÇLERDE SINIFTA KALMIŞTIR.
ARTIK SİYASİ OTORİTE TÜRKİYE'DE BiR ÇOK KONUYA EL ATMALIDIR.
HERŞEYİN ÇİVİSİ ÇIKMAYA BAŞLADI
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.