UTANMADAN BAHÇENİZİN ÇİÇEK AÇMASINI BEKLİYORSUNUZ

Siyaset 08.04.2025 - 12:33, Güncelleme: 08.04.2025 - 12:33 6677 kez okundu.
 

UTANMADAN BAHÇENİZİN ÇİÇEK AÇMASINI BEKLİYORSUNUZ

Bu necip millet kendine yar olana sırtını dönmedi, dönmez. Çünkü bu milletin DNA’sında nankörlük yoktur.”
Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, 2 Nisan’da gerçekleştirilen boykota ilişkin açıklamalarda bulunarak “Art niyetlisiniz. Kötü niyetle iyi sonuçlara varılmaz. Başkasının baharını çaldınız ve utanmadan bahçenizin çiçek açmasını bekliyorsunuz. Dedi. Rize İl Başkanı Katmer açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Siyasi partilerin kuruluş amacı millete hizmet etmektir. Bu amacın dışına çıkmak veya amacı tersyüz etmek varlık sebebinizi ortadan kaldırır. Sebep ortadan kalkınca varlığınızın hükmü olmaz. Bu tam bindiği dalı kesmek garabetidir. Bir adım sonra ne olacağının hesabını yapamayan ana muhalefetin milletin geleceği konusunda ortaya koyacağı argümanlara ne kadar itimat edilebilir ki? Kendileri düşebilirler. Hatta yok olabilirler. Ancak milletin bekası ile oynayamazlar. Bu necip millet kendine yar olana sırtını dönmedi, dönmez. Çünkü bu milletin DNA’sında nankörlük yoktur.” “Doğuştan kişiliği küçük insanlara milletimizin büyük anlamlar yüklemesini kimse beklemesin. Çok küçük hesaplarla büyük sonuçlar alınmaz. Herkes büyüklüğü ve kalitesi oranında millette karşılık ve destek bulur. Çağrınız sonuçsuz kaldıysa dönüp kendinize bakın. Milli Şairimiz Akif der ki: “Hadi gel şu Süleymaniye’yi yıkalım desen, iki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak hadi gel şunu yapalım geri desen, bir Sinan bir de Süleyman gerek.” Ülkemizde taş üstüne bir tek taş koymayanların yapılanları takdir etmesini beklemiyoruz. Bütün marifeti engel olmak ve yıkmak olan ana muhalefet boykot çığırtkanlığıyla yine yıkmaya çalışıyor. Şükür ki bu aziz millet sizin ihanet kokan basit oyununuza gelmedi, gelmeyecek de. Art niyetlisiniz. Kötü niyetle iyi sonuçlara varılmaz. Başkasının baharını çaldınız ve utanmadan bahçenizin çiçek açmasını bekliyorsunuz. Maalesef zamanın insanı olamayanlar ancak zamane insanı olurlar.” Dedi.
Bu necip millet kendine yar olana sırtını dönmedi, dönmez. Çünkü bu milletin DNA’sında nankörlük yoktur.”

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, 2 Nisan’da gerçekleştirilen boykota ilişkin açıklamalarda bulunarak “Art niyetlisiniz. Kötü niyetle iyi sonuçlara varılmaz. Başkasının baharını çaldınız ve utanmadan bahçenizin çiçek açmasını bekliyorsunuz. Dedi.

Rize İl Başkanı Katmer açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Siyasi partilerin kuruluş amacı millete hizmet etmektir. Bu amacın dışına çıkmak veya amacı tersyüz etmek varlık sebebinizi ortadan kaldırır. Sebep ortadan kalkınca varlığınızın hükmü olmaz. Bu tam bindiği dalı kesmek garabetidir. Bir adım sonra ne olacağının hesabını yapamayan ana muhalefetin milletin geleceği konusunda ortaya koyacağı argümanlara ne kadar itimat edilebilir ki? Kendileri düşebilirler. Hatta yok olabilirler. Ancak milletin bekası ile oynayamazlar. Bu necip millet kendine yar olana sırtını dönmedi, dönmez. Çünkü bu milletin DNA’sında nankörlük yoktur.”

“Doğuştan kişiliği küçük insanlara milletimizin büyük anlamlar yüklemesini kimse beklemesin. Çok küçük hesaplarla büyük sonuçlar alınmaz. Herkes büyüklüğü ve kalitesi oranında millette karşılık ve destek bulur. Çağrınız sonuçsuz kaldıysa dönüp kendinize bakın. Milli Şairimiz Akif der ki: “Hadi gel şu Süleymaniye’yi yıkalım desen, iki kazma kürek, iki de ırgat gerek. Ancak hadi gel şunu yapalım geri desen, bir Sinan bir de Süleyman gerek.” Ülkemizde taş üstüne bir tek taş koymayanların yapılanları takdir etmesini beklemiyoruz. Bütün marifeti engel olmak ve yıkmak olan ana muhalefet boykot çığırtkanlığıyla yine yıkmaya çalışıyor. Şükür ki bu aziz millet sizin ihanet kokan basit oyununuza gelmedi, gelmeyecek de. Art niyetlisiniz. Kötü niyetle iyi sonuçlara varılmaz. Başkasının baharını çaldınız ve utanmadan bahçenizin çiçek açmasını bekliyorsunuz. Maalesef zamanın insanı olamayanlar ancak zamane insanı olurlar.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
dede
(08.04.2025 14:24 - #17619)
gülmekten eldum...ülkeyi 23 sene yönet bütün suç muhalefetun demeyısun korkıdan ne edeceğumuzi şaşurduk
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi