BAŞARIYA DOYMUYORLAR. RİZE'DE ŞAMPİYONLARIN LİSESİ.

Eğitim 10.03.2020 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4059+ kez okundu.
 

BAŞARIYA DOYMUYORLAR. RİZE'DE ŞAMPİYONLARIN LİSESİ.

ŞAMPİYONLAR LİSESİ..  “GÜNEYSU SPOR LİSESİ” Okul sporları faaliyet programı kapsamında  Rize Güneysu Spor Lisesi, yapılan turnuvalarda Erkekler; hentbol, basketbol, futbol, voleybol,  Kız takımlarında  Hentbol ve futbol takımları 6 branşta Türkiye yarı finallerine  katılarak büyük bir başarı elde ettiler. Alınan bu başarılar Rize ve Güneysu da sevinçle karşılandı. Ayrıca,  Güneysu spor lisesi, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okullararası   Erkek voleybol kulüp takımı Voleybol 2. Ligine yükselerek  Rize’yi  2. Ligde temsil etme hakkı kazandı. Bireysel sporlarda boks kategorisinde Türkiye şampiyonluğu, karate'de ise Türkiye üçüncülüğü elde etti. Güneysu Spor Lisesi spor branşlarının yanı sıra akademik başarıda 70'e varan Üniversite kazandırma oranıyla da dikkat çekiyor. Başarılarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

ŞAMPİYONLAR LİSESİ..  “GÜNEYSU SPOR LİSESİ”


Okul sporları faaliyet programı kapsamında  Rize Güneysu Spor Lisesi, yapılan turnuvalarda Erkekler; hentbol, basketbol, futbol, voleybol,  Kız takımlarında  Hentbol ve futbol takımları 6 branşta Türkiye yarı finallerine  katılarak büyük bir başarı elde ettiler. Alınan bu başarılar Rize ve Güneysu da sevinçle karşılandı.


Ayrıca,  Güneysu spor lisesi, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okullararası   Erkek voleybol kulüp takımı Voleybol 2. Ligine yükselerek  Rize’yi  2. Ligde temsil etme hakkı kazandı.


Bireysel sporlarda boks kategorisinde Türkiye şampiyonluğu, karate'de ise Türkiye üçüncülüğü elde etti.


Güneysu Spor Lisesi spor branşlarının yanı sıra akademik başarıda 70'e varan Üniversite kazandırma oranıyla da dikkat çekiyor.


Başarılarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi