BEŞİKTAŞ SELANİK'TAN BOYNU BÜKÜK DÖNÜYOR

Spor 25.08.2020 - 23:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1550+ kez okundu.
 

BEŞİKTAŞ SELANİK'TAN BOYNU BÜKÜK DÖNÜYOR

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Yunanistan temsilcisi PAOK’a konuk oldu. Selanik Toumba Stadı'nda oynanan karşılaşmaya çok kötü başlayan Kara Kartal, Christos Tzolis (2) ve Dimitrios Pelkas'ın attığı gollerle bir anda 3-0 geriye düştü. Cyle Larin ile golü bulan temsilcimiz umutlansa da sonunu getiremedi. Tek maç üzerinden oynanan eşleşmede rakibine 3-1 mağlup olan Kartal, Şampiyonlar Ligi arenasına veda etti. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Yunanistan temsilcisi PAOK’a konuk oldu.


Selanik Toumba Stadı'nda oynanan karşılaşmaya çok kötü başlayan Kara Kartal, Christos Tzolis (2) ve Dimitrios Pelkas'ın attığı gollerle bir anda 3-0 geriye düştü. Cyle Larin ile golü bulan temsilcimiz umutlansa da sonunu getiremedi. Tek maç üzerinden oynanan eşleşmede rakibine 3-1 mağlup olan Kartal, Şampiyonlar Ligi arenasına veda etti. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi