BETA ÇAY RİZE'DE TIR'DAKİ KURU ÇAY İDDİALARINA YANIT VERDİ.

Rize 11.06.2020 - 23:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1990+ kez okundu.
 

BETA ÇAY RİZE'DE TIR'DAKİ KURU ÇAY İDDİALARINA YANIT VERDİ.

Son günlerde basında yer alan Rize’de çay yüklü bir tırın devrilmesi ile ilgili haberlerle hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır.   Bu konu ile ilgili hakkımızda yaratılan iddialar asılsız haber niteliği taşıdığı için suç unsuru oluşturmuş olup, sorumlular hakkında gerekli hukuki süreci başlatmış olduğumuzu bilgilerinize sunarız. Beta Gıda bugün , Karadeniz’deki üreticilerimizden aldığı en kaliteli Türk Çay’ını , Trabzon’daki  kendi çay tesisinde işleyerek yurtiçinde halkımıza ve yurtdışında da  birçok ülkeye  güvenle ulaştırmaktadır.  40 yılı aşkın köklü deneyimi ile Türk Çay’ını global arenaya dünyanın sayılı çay firmaları arasında yer alarak taşımayı başaran Beta Tea, bugün ve bundan sonra da bu haklı gururu ülkemize yaşatmaya kararlıdır. Tüketicilerimize bizlere olan güvenleri için teşekkür eder,  sağlıklı ve güzel  günler dileriz.   Beta Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş

Son günlerde basında yer alan Rize’de çay yüklü bir tırın devrilmesi ile ilgili haberlerle hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır.

 

Bu konu ile ilgili hakkımızda yaratılan iddialar asılsız haber niteliği taşıdığı için suç unsuru oluşturmuş olup, sorumlular hakkında gerekli hukuki süreci başlatmış olduğumuzu bilgilerinize sunarız.


Beta Gıda bugün , Karadeniz’deki üreticilerimizden aldığı en kaliteli Türk Çay’ını , Trabzon’daki  kendi çay tesisinde işleyerek yurtiçinde halkımıza ve yurtdışında da  birçok ülkeye  güvenle ulaştırmaktadır. 


40 yılı aşkın köklü deneyimi ile Türk Çay’ını global arenaya dünyanın sayılı çay firmaları arasında yer alarak taşımayı başaran Beta Tea, bugün ve bundan sonra da bu haklı gururu ülkemize yaşatmaya kararlıdır.


Tüketicilerimize bizlere olan güvenleri için teşekkür eder,  sağlıklı ve güzel  günler dileriz.

 

Beta Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi