ÇAYKUR'DA VİDEO KONFERANSLA BAYRAMLAŞMA

Rize 25.05.2020 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1643+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DA VİDEO KONFERANSLA BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı münasebetiyle Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ÂLİM başkanlığında, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, daire başkanları ve 47 yaş çay fabrikası müdürünün katılımlarıyla birlikte video konferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirildi.   Toplantıda Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ÂLİM; Daire Başkanları ve Fabrika Müdürleri ve onların aracılığıyla tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. 1. Sürgün yaş çay alımları hakkında Fabrika Müdürlerimizden bilgi alan ALİM   Fabrikaları ve bağlı alım yerlerinde korona virüs eylem planına harfiyen uyulmasını bir kez daha belirtti. Fabrika Müdürlerinin  Kampanya süresince işyeri hinterlandındaki alım yeri kontrollerini yapmaları, üreticilerle sürekli iletişim halinde olmalarını, 3 sürgün döneminde normalin üzerinde yapılacak özverili çalışmanın başarıyı getireceğini iletti.  

Ramazan Bayramı bayramlaşma programı münasebetiyle Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ÂLİM başkanlığında, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Dr. Turgay Turna, daire başkanları ve 47 yaş çay fabrikası müdürünün katılımlarıyla birlikte video konferans aracılığıyla toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ÂLİM; Daire Başkanları ve Fabrika Müdürleri ve onların aracılığıyla tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. 1. Sürgün yaş çay alımları hakkında Fabrika Müdürlerimizden bilgi alan ALİM   Fabrikaları ve bağlı alım yerlerinde korona virüs eylem planına harfiyen uyulmasını bir kez daha belirtti. Fabrika Müdürlerinin  Kampanya süresince işyeri hinterlandındaki alım yeri kontrollerini yapmaları, üreticilerle sürekli iletişim halinde olmalarını, 3 sürgün döneminde normalin üzerinde yapılacak özverili çalışmanın başarıyı getireceğini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi