Düzce’de 4 bin 624 öğrenci LGS sınavına girecek

Eğitim 28.05.2019 - 13:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2222+ kez okundu.
 

Düzce’de 4 bin 624 öğrenci LGS sınavına girecek

DÜZCE’de, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 1 Haziran günü yapılacak sınava 4 bin 624 öğrenci katılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2 oturum halinde yapılacak sınavlarda öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için vatandaşların gürültü yapmamasını istedi.   Düzce’de de LGS sınavı 1 Haziran günü yapılacak. 2 oturum halinde yapılacak sınavın ilk oturumu 09.30’da başlayacak ve 10.45’te sona erecek. 45 dakikalık aranın ardından öğrenciler 11.30’da başlayacak ikinci oturumda ter dökecekler. İkinci oturumda öğrencilere 80 dakika süre verilecek ve sınav 12.50’de sona erecek. Sınavlara Düzce'de 4 bin 624 öğrenci katılacak. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, LGS sınavlarının binlerce öğrencinin geleceğini etkileyeceğini ve vatandaşların gürültü yapmama konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, "Öğrencilerin sınav merkezlerine ve salonlarına gelirken tüm vatandaşlarımızın onların bu heyecanlarına anlayış gösterip, gerek trafikte gerekse sınav salonlarını etrafında onları rahatsız edecek davranışlardan kaçınmaları son derece önem arz ediyor. Hep birlikte onlara yardımcı olmaya çalışmalıyız." dedi.   

DÜZCE’de, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 1 Haziran günü yapılacak sınava 4 bin 624 öğrenci katılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2 oturum halinde yapılacak sınavlarda öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için vatandaşların gürültü yapmamasını istedi.

 

Düzce’de de LGS sınavı 1 Haziran günü yapılacak. 2 oturum halinde yapılacak sınavın ilk oturumu 09.30’da başlayacak ve 10.45’te sona erecek. 45 dakikalık aranın ardından öğrenciler 11.30’da başlayacak ikinci oturumda ter dökecekler. İkinci oturumda öğrencilere 80 dakika süre verilecek ve sınav 12.50’de sona erecek. Sınavlara Düzce'de 4 bin 624 öğrenci katılacak. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, LGS sınavlarının binlerce öğrencinin geleceğini etkileyeceğini ve vatandaşların gürültü yapmama konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, "Öğrencilerin sınav merkezlerine ve salonlarına gelirken tüm vatandaşlarımızın onların bu heyecanlarına anlayış gösterip, gerek trafikte gerekse sınav salonlarını etrafında onları rahatsız edecek davranışlardan kaçınmaları son derece önem arz ediyor. Hep birlikte onlara yardımcı olmaya çalışmalıyız." dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi