Fetö'den tutuklu Rizeli Ünlü Futbolcuya Tahliye

Spor 23.05.2019 - 12:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2882+ kez okundu.
 

Fetö'den tutuklu Rizeli Ünlü Futbolcuya Tahliye

FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik açılan davada tutuklu yargılanan RİZELİ eski futbolcu Zafer Biryol, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Zafer Biryol ve tutuksuz sanık Ömer Çatkıç katıldı. Duruşmada söz alan sanık Biryol, “18 aydır tutukluyum. 3 çocuğum var eşim yalnız bakıyor. Bu örgütle ilgili bildiğim ne varsa anlattım. Bunların örgüt olduğunu anlayınca sohbetlerine gitmeyi bıraktım” dedi. Mahkeme heyeti, kararında sanık Biryol’un adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Davada tutuklu sanık kalmadı. Duruşma 3 Temmuz’a ertelendi. CAN ÖZÇELİK / SÖZCÜ

FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik açılan davada tutuklu yargılanan RİZELİ eski futbolcu Zafer Biryol, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.


İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Zafer Biryol ve tutuksuz sanık Ömer Çatkıç katıldı. Duruşmada söz alan sanık Biryol, “18 aydır tutukluyum. 3 çocuğum var eşim yalnız bakıyor. Bu örgütle ilgili bildiğim ne varsa anlattım. Bunların örgüt olduğunu anlayınca sohbetlerine gitmeyi bıraktım” dedi.


Mahkeme heyeti, kararında sanık Biryol’un adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Davada tutuklu sanık kalmadı. Duruşma 3 Temmuz’a ertelendi.

CAN ÖZÇELİK / SÖZCÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi