İlçemize siyasilerimizin sayesinde kavuşmalıyız.

Rize 11.03.2020 - 18:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2967+ kez okundu.
 

İlçemize siyasilerimizin sayesinde kavuşmalıyız.

VADİMİZ İLÇE OLMALI, SALARHA-İKİZDERE TÜNELİYLE HAYAT BULMALI 47 mahalle ve köy muhtarlığı ile 2 belde belediyesinden oluşan Salarha Vadisi, Rize Merkezin arka ve uzak mahallesi olmamalı, resmi kurum binalarıyla şehirleşmelidir. Belde düzeyinde değil ilçe düzeyinde temsil edilmelidir. Vadimizin şehirleşmesi ve layık olduğu yere gelmesinin yolu ilçe olmaktan geçer. Yoksa kalabalık ve çokça mahalle olmaktan öteye geçemez ve de şehirleşemeyiz. Temsil noktasında belde veya mahalle düzeyinde kalırız bugüne dek olduğu gibi yerimizde sayarız. Kurumların ve kurum binalarının olmadığı yerde mahalle ve köy görünümünde ve temsilinde kalırız. Bu nedenle ilçe olmalıyız her şeyden önce kamu binalarına kavuşmalıyız. Bu talebimizi siyasilerimize anlatmalı; ısrarla talep edip takibini yapmalıyız. Yıllar önce olması gereken ilçemize siyasilerimizin sayesinde kavuşmalıyız. Milletvekillerimizin öncülüğünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a durumu arz etmeliyiz.  Hayırlısıyla ilçe sözünü almalıyız.  Boşa geçen zamanları, kaybolan ve kaçırılan fırsatları, alamadığımız yatırımları bir şekilde ilçeyle birlikte almalıyız. Bu sevinç ve mutluluğu hep birlikte yaşamalıyız. Çıkmaz sokak konumundan çıkmalı; Salarha-İkizdere tüneliyle iller ve uluslararası yol ağına kavuşmalıyız. Transit geçiş yolumuz sadece vadi halkına hizmet vermiyecek aynı zamanda transit yol ve tüneli kulanan binlerce sürücü 35 kmt.yolu kısaltacak zaman ve yakıt tasarufu sağlamış olacaktır. Araştırma hasta hanesine pazar hava limanına ulaşım rahat ve kısa yoldan ulaşılmış olacaktır. Tercihli yol üzerinde yapılmak istenen ilçe çok yakışacak ve tercih edilir yerleşim yeri olacak ve bölgemiz hızlı kalkinacaktir. Talep edilen ilcemiz için birlik olalim tek ve gür ses olalım, talebumizi ilgili ve yetkililerimize taşıyalım. SALVADER

VADİMİZ İLÇE OLMALI, SALARHA-İKİZDERE TÜNELİYLE HAYAT BULMALI


47 mahalle ve köy muhtarlığı ile 2 belde belediyesinden oluşan Salarha Vadisi, Rize Merkezin arka ve uzak mahallesi olmamalı, resmi kurum binalarıyla şehirleşmelidir. Belde düzeyinde değil ilçe düzeyinde temsil edilmelidir.


Vadimizin şehirleşmesi ve layık olduğu yere gelmesinin yolu ilçe olmaktan geçer. Yoksa kalabalık ve çokça mahalle olmaktan öteye geçemez ve de şehirleşemeyiz.


Temsil noktasında belde veya mahalle düzeyinde kalırız bugüne dek olduğu gibi yerimizde sayarız.


Kurumların ve kurum binalarının olmadığı yerde mahalle ve köy görünümünde ve temsilinde kalırız. Bu nedenle ilçe olmalıyız her şeyden önce kamu binalarına kavuşmalıyız. Bu talebimizi siyasilerimize anlatmalı; ısrarla talep edip takibini yapmalıyız. Yıllar önce olması gereken ilçemize siyasilerimizin sayesinde kavuşmalıyız. Milletvekillerimizin öncülüğünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a durumu arz etmeliyiz.  Hayırlısıyla ilçe sözünü almalıyız.  Boşa geçen zamanları, kaybolan ve kaçırılan fırsatları, alamadığımız yatırımları bir şekilde ilçeyle birlikte almalıyız. Bu sevinç ve mutluluğu hep birlikte yaşamalıyız. Çıkmaz sokak konumundan çıkmalı; Salarha-İkizdere tüneliyle iller ve uluslararası yol ağına kavuşmalıyız.


Transit geçiş yolumuz sadece vadi halkına hizmet vermiyecek aynı zamanda transit yol ve tüneli kulanan binlerce sürücü 35 kmt.yolu kısaltacak zaman ve yakıt tasarufu sağlamış olacaktır. Araştırma hasta hanesine pazar hava limanına ulaşım rahat ve kısa yoldan ulaşılmış olacaktır. Tercihli yol üzerinde yapılmak istenen ilçe çok yakışacak ve tercih edilir yerleşim yeri olacak ve bölgemiz hızlı kalkinacaktir. Talep edilen ilcemiz için birlik olalim tek ve gür ses olalım, talebumizi ilgili ve yetkililerimize taşıyalım.

SALVADER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi