İsmail Saymaz Rize'deki karara isyan etti

Siyaset 17.10.2019 - 20:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1725+ kez okundu.
 

İsmail Saymaz Rize'deki karara isyan etti

Rize’nin CHP’li Fındıklı Belediyesi’nin sanat ve dil kursu açma başvurularının “kurs ihtiyacı yoktur” diyerek Cevap verilmesi gazeteci İsmail  SAYMAZ'ı isyan ettirdi.   Gazeteci İsmail Saymaz, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP’li Fındıklı Belediyesi, ilçedeki ilk ve ortaokullarda sanat ve dil kursu açmak için başvuruda bulunduğunu belirtip, Belediye ve Kaymakamlığın dilekçelerini paylaştı. "CHP'Lİ DİYE Mİ" Dilekçelerde, Fındıklı Belediyesi’nin sanat ve dil kursu açma başvurusunun Fındıklı Kaymakamlığı tarafından “İlçede bulunan liselerde her dersten, her sınıf düzeyinde kursların olduğu, mevcut kursların ihtiyaca cevap verdiği” söylenerek reddedildiği görüldü.   İsmail Saymaz, Fındıklı’da yaşanan bu gelişme için “CHP’li Fındıklı Belediyesi, ilçedeki ilk ve ortaokullarda sanat ve dil kursu açmak için başvuruda bulundu. Fındıklı Kaymakamlığı, “kurs ihtiyacı yoktur” diyerek, isteği reddetti. Aynı şekilde, belediyenin harap taş mektepte kreş kurma isteği yanıtlanmadı. Neden? CHP’li diye mi?” sorusunu yöneltti.  

Rize’nin CHP’li Fındıklı Belediyesi’nin sanat ve dil kursu açma başvurularının “kurs ihtiyacı yoktur” diyerek Cevap verilmesi gazeteci İsmail  SAYMAZ'ı isyan ettirdi.

 

Gazeteci İsmail Saymaz, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP’li Fındıklı Belediyesi, ilçedeki ilk ve ortaokullarda sanat ve dil kursu açmak için başvuruda bulunduğunu belirtip, Belediye ve Kaymakamlığın dilekçelerini paylaştı. "CHP'Lİ DİYE Mİ" Dilekçelerde, Fındıklı Belediyesi’nin sanat ve dil kursu açma başvurusunun Fındıklı Kaymakamlığı tarafından “İlçede bulunan liselerde her dersten, her sınıf düzeyinde kursların olduğu, mevcut kursların ihtiyaca cevap verdiği” söylenerek reddedildiği görüldü.

 

İsmail Saymaz, Fındıklı’da yaşanan bu gelişme için “CHP’li Fındıklı Belediyesi, ilçedeki ilk ve ortaokullarda sanat ve dil kursu açmak için başvuruda bulundu. Fındıklı Kaymakamlığı, “kurs ihtiyacı yoktur” diyerek, isteği reddetti. Aynı şekilde, belediyenin harap taş mektepte kreş kurma isteği yanıtlanmadı. Neden? CHP’li diye mi?” sorusunu yöneltti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi