KÖSOĞLU : HASAN KARAL RİZE’DEN KOPAMIYOR

Spor 31.10.2019 - 06:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2766+ kez okundu.
 

KÖSOĞLU : HASAN KARAL RİZE’DEN KOPAMIYOR

Rize eski Milletvekili Hasan Karal memleketi Rize’ye gelerek hemşerileri ile hasret giderirken bölgenin eksikliklerini ve siyasi gelişmeleride hemşerileriyle paylaşıyor.     AKP’den 24. 25. 26. dönem Rize Milletvekilliği yapan Hasan Karal milletvekilliği sona ermesine rağmen hemşerileriyle buluşmalarını aksatmaması dikkat çekiyor. Derepazarı’nda hemşerileri ve gazetecilerle bir araya gelen Hasan Karal siyasi konulardaki son gelişmeler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Her zaman yapıcı olmaya çalıştığını söyleyen Hasan Karal “Bizler gönüllerde nasıl bir hoş seda bırakmışız ki, görevde olsak da olmasak da bizleri gönül sofralarına davet eden aziz hemşerilerim var. Benim için bundan büyük bir kazanç olamaz. Rize’ye her geldiğimde bu huzuru ve mutluluğu yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorum. Evet, bu ayrıcalıktır; çünkü gönüllere girmek herkesin işi değildir. Kalp kırmak değil yapmak önemlidir. Kimseyi ötekileştirmeden siyaset yapılmalı. Gönüllerde yer bulmazsanız Rize’de 4 Belediye niye kaybedildi. OY sayısı niye azaldı. MHP Rize’de oylarını 20 binlerden 40 bine çıkardı, bu iyi araştırılmalı. Partimizin oy kaybı niye. Gönüllerde yer almak hele ki bu gönül Rize’nin insanlarına ait ise o bambaşkadır.  İl Başkanı olduğum süreçten beri Milletvekilliği süresinde yıllarca konuşulan Ovit Tünelini çözdük ve deldik. Bu konuda nasıl koşturduğumu nasıl mücadele verdiğimi en çok basın mensupları olarak sizler bilirsiniz, beni bu konuda yakından takip ederek sorguladınız. Nihayetinde 14.300 metrelik Ovit Tüneli Cumhurbaşkanımızın desteği ile delindi.   Rize sevdamdır, Ben halk adamıyım        Doğduğum büyüdüğüm ve yaşadığım Rize’nin daha yaşanılabilir şehir olması, insanlarının daha refah bir ortamda yaşam sürmeleri, daha güzel şartlarda hayatlarını idame ettirmeleri için bundan önce nasıl çalıştım ise bundan sonra çalışacağımı aziz hemşerilerim biliyor. Ankara’da kapım hemşerilerime her zaman açıktır. dava ve halk adamıyım. Davam, liderim hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Rize’m için hep var oldum ve olmaya da inşallah devam edeceğim” .  

Rize eski Milletvekili Hasan Karal memleketi Rize’ye gelerek hemşerileri ile hasret giderirken bölgenin eksikliklerini ve siyasi gelişmeleride hemşerileriyle paylaşıyor.  

 
AKP’den 24. 25. 26. dönem Rize Milletvekilliği yapan Hasan Karal milletvekilliği sona ermesine rağmen hemşerileriyle buluşmalarını aksatmaması dikkat çekiyor. Derepazarı’nda hemşerileri ve gazetecilerle bir araya gelen Hasan Karal siyasi konulardaki son gelişmeler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Her zaman yapıcı olmaya çalıştığını söyleyen Hasan Karal “Bizler gönüllerde nasıl bir hoş seda bırakmışız ki, görevde olsak da olmasak da bizleri gönül sofralarına davet eden aziz hemşerilerim var. Benim için bundan büyük bir kazanç olamaz. Rize’ye her geldiğimde bu huzuru ve mutluluğu yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorum. Evet, bu ayrıcalıktır; çünkü gönüllere girmek herkesin işi değildir. Kalp kırmak değil yapmak önemlidir. Kimseyi ötekileştirmeden siyaset yapılmalı. Gönüllerde yer bulmazsanız Rize’de 4 Belediye niye kaybedildi. OY sayısı niye azaldı. MHP Rize’de oylarını 20 binlerden 40 bine çıkardı, bu iyi araştırılmalı. Partimizin oy kaybı niye. Gönüllerde yer almak hele ki bu gönül Rize’nin insanlarına ait ise o bambaşkadır. 


İl Başkanı olduğum süreçten beri Milletvekilliği süresinde yıllarca konuşulan Ovit Tünelini çözdük ve deldik. Bu konuda nasıl koşturduğumu nasıl mücadele verdiğimi en çok basın mensupları olarak sizler bilirsiniz, beni bu konuda yakından takip ederek sorguladınız. Nihayetinde 14.300 metrelik Ovit Tüneli Cumhurbaşkanımızın desteği ile delindi.  


Rize sevdamdır, Ben halk adamıyım 

     
Doğduğum büyüdüğüm ve yaşadığım Rize’nin daha yaşanılabilir şehir olması, insanlarının daha refah bir ortamda yaşam sürmeleri, daha güzel şartlarda hayatlarını idame ettirmeleri için bundan önce nasıl çalıştım ise bundan sonra çalışacağımı aziz hemşerilerim biliyor. Ankara’da kapım hemşerilerime her zaman açıktır. dava ve halk adamıyım. Davam, liderim hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Rize’m için hep var oldum ve olmaya da inşallah devam edeceğim” .  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi