MHP RİZE İL BAŞKANI TARAFINDAN TOPA TUTULDU

Siyaset 07.08.2020 - 12:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2307+ kez okundu.
 

MHP RİZE İL BAŞKANI TARAFINDAN TOPA TUTULDU

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP'den ihraç edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sert tepki gösterdi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, sosyal medya sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt'a sitem etti.   Partisinden ihraç edilmesinin ardından çıktığı televizyon programlarında MHP yönetimine karşı ağır ithamlarda bulunan Cemal Enginyurt'un sözleri, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'dan tepki gördü.   Cemal Enginyurt'a "Kimden ne aldın da hareketin kutsallarına savaş açtın?" diye soran Alkan, "Dün Milliyetçi Hareket Partisi’ne muhalif olan döneklere, Lidere hakaret eden gafillere ne kadar küfür ettiysen, bende aynı sözleri şimdi sana söylüyorum." ifadelerini kullandı.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP'den ihraç edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'a sert tepki gösterdi.
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, sosyal medya sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt'a sitem etti.
 

Partisinden ihraç edilmesinin ardından çıktığı televizyon programlarında MHP yönetimine karşı ağır ithamlarda bulunan Cemal Enginyurt'un sözleri, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'dan tepki gördü.
 
Cemal Enginyurt'a "Kimden ne aldın da hareketin kutsallarına savaş açtın?" diye soran Alkan, "Dün Milliyetçi Hareket Partisi’ne muhalif olan döneklere, Lidere hakaret eden gafillere ne kadar küfür ettiysen, bende aynı sözleri şimdi sana söylüyorum." ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi