Mudurnu'da 4x4 Dünyası Offroad Fest yoğun ilgi gördü

Spor 16.06.2019 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1620+ kez okundu.
 

Mudurnu'da 4x4 Dünyası Offroad Fest yoğun ilgi gördü

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde düzenlenen '4x4 Dünyası Offroad Fest' yoğun ilgi gördü. Asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen binlerce kişi, 14 Haziran'da başlayıp bugün sona eren 4x4 Dünyası Offroad Fest'de bir araya geldi. Mudurnu ilçesinde düzenlenen festival kapsamında katılımcılar söyleşiler, etkinlikler, eğitim ve atölye çalışmalarıyla doğa severler de aileleriyle birlikte zaman geçirmenin keyfini sürdü. Şarkıcı Eda Baba’nın açık havada verdiği akustik konserle renklenen festivale, doğa tutkunları arazi aracı, otomobil, motosiklet, karavan ve ATV araçlarıyla katıldı.   Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlence konseptiyle düzenlenen festival kapsamında, çocuklar ve büyükler için 20 farklı eğitim ve atölye çalışmasının yanı sıra, 3 sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Test sürüşleri, sohbetler ve farklı aktiviteler sunan festival, Mudurnu Kaymakamlığı ve Mudurnu Belediyesi, Offroad camiasının Bolu ve Mudurnu’dan yer alan kulüp yapılanmaları Bolu Offroad Kulübü BOLOFF ve Mudurnu Offroad’un yanı sıra birçok firmanın desteğiyle gerçekleştirildi. 

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde düzenlenen '4x4 Dünyası Offroad Fest' yoğun ilgi gördü. Asfalt ve gürültüyü geride bırakıp, doğa ve huzurla kucaklaşmak isteyen binlerce kişi, 14 Haziran'da başlayıp bugün sona eren 4x4 Dünyası Offroad Fest'de bir araya geldi. Mudurnu ilçesinde düzenlenen festival kapsamında katılımcılar söyleşiler, etkinlikler, eğitim ve atölye çalışmalarıyla doğa severler de aileleriyle birlikte zaman geçirmenin keyfini sürdü. Şarkıcı Eda Baba’nın açık havada verdiği akustik konserle renklenen festivale, doğa tutkunları arazi aracı, otomobil, motosiklet, karavan ve ATV araçlarıyla katıldı.

 

Doğada aile ve aynı ilgi alanına sahip dostlarla birlikte kamp, yaşam, eğitim ve eğlence konseptiyle düzenlenen festival kapsamında, çocuklar ve büyükler için 20 farklı eğitim ve atölye çalışmasının yanı sıra, 3 sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Test sürüşleri, sohbetler ve farklı aktiviteler sunan festival, Mudurnu Kaymakamlığı ve Mudurnu Belediyesi, Offroad camiasının Bolu ve Mudurnu’dan yer alan kulüp yapılanmaları Bolu Offroad Kulübü BOLOFF ve Mudurnu Offroad’un yanı sıra birçok firmanın desteğiyle gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi