OF'TA KORONAVİRÜS CAN ALDI

Karadeniz 23.03.2020 - 09:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2433+ kez okundu.
 

OF'TA KORONAVİRÜS CAN ALDI

Fransa' dan gelip yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve koronavirüs testi pozitif çıkan 63 yaşındaki E. Y. iki gün önce vefat etmişti.    Günlerdir tartışılan ve E.Y nin ölümüyle sonuçlanan olay tartışmalara neden olmuştu. Ne olmuştu? Fransa' da yaşayan E.Y adlı kadın Fransadan  uçakla İstanbul'a, gelmiş.İddilara göre E.Y buradan sağlık kontrollerinden kaçarak, otobüs terminaline geçiyor  ve ardından Samsun' a oradan da,Ordu' ya geçiyor.Hemen ardından da Trabzon' un Of İlçesi' nde bir yakının cenazesine katılıyor. Daha sonra yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve koronavirüs testi yapılan 63 yaşındaki E.Y. 2 gün önce yaşamını yitiriyor. Özel tedbirlerle izole edilip bulunduğu hastaneden alınan kadının cenazesi Trabzon’un of ilçesinde toprağa veriliyor. Kadının abisinin de başka bir ilçede Tapu Dairesinde Müdür olarak görev yaptığı, vefat eden kardeşiyle teması sonrası rahatsızlandığı ve hastanede gözlem altına alındığı öğrenildi. Hayatını kaybeden yaşlı kadın ile iki akrabasında virüsün etkilerinin görüldüğü öğrenildi. İddiaya göre yaşamını yitiren kadının ilk muracaat ettiği sağlık kuruluşunda görevli 2 sağlık çalışanın da olay sonrası karantina altına alındığı öne sürüldü Cenazede Serzleniş vardı Bu sorumsuz korkunç olay sonrası yaşamını yitiren kadının cenazesi köyünde defnedildi. Defin esnasında hem göz yaşı hem de serzleniş vardı. Defin Videosunu özel Facebook sayfasında paylaşan kişi ise; "Bu paylaşımları TV' lerde göremezssiniz. Videodaki yeri zaten tahmin etmişsinizdir. Söylemeye dilim varmıyor. 63 yaşında kadın koronairüs yüzünden vefat etti ve naylonla gömüldü. Yakınları yüzüne bile bakmadı çünkü izin verilmedi" şeklinde paylaşımda bulundu.   Tedbirlere Harfiyen Uyalım Lütfen! Uzmanlar bu yaşanan olay sonrası,Trabzon halkına seslenerek kesinlikle 1 metre kuralına uyulmasını temastan ve toplu alanlardan kaçınılması ve sağlık bakanlığı ile internet, tv kanallarından yapılan uyarılara riayet etmeleri gerektiğini kaydetti. Yetkililer ayrica vatandaşlara zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları yönünde uyarılarda bulundu.    

Fransa' dan gelip yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve koronavirüs testi pozitif çıkan 63 yaşındaki E. Y. iki gün önce vefat etmişti. 
 

Günlerdir tartışılan ve E.Y nin ölümüyle sonuçlanan olay tartışmalara neden olmuştu.


Ne olmuştu?

Fransa' da yaşayan E.Y adlı kadın Fransadan  uçakla İstanbul'a, gelmiş.İddilara göre E.Y buradan sağlık kontrollerinden kaçarak, otobüs terminaline geçiyor  ve ardından Samsun' a oradan da,Ordu' ya geçiyor.Hemen ardından da Trabzon' un Of İlçesi' nde bir yakının cenazesine katılıyor.


Daha sonra yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılan ve koronavirüs testi yapılan 63 yaşındaki E.Y. 2 gün önce yaşamını yitiriyor.


Özel tedbirlerle izole edilip bulunduğu hastaneden alınan kadının cenazesi Trabzon’un of ilçesinde toprağa veriliyor.


Kadının abisinin de başka bir ilçede Tapu Dairesinde Müdür olarak görev yaptığı, vefat eden kardeşiyle teması sonrası rahatsızlandığı ve hastanede gözlem altına alındığı öğrenildi. Hayatını kaybeden yaşlı kadın ile iki akrabasında virüsün etkilerinin görüldüğü öğrenildi.


İddiaya göre yaşamını yitiren kadının ilk muracaat ettiği sağlık kuruluşunda görevli 2 sağlık çalışanın da olay sonrası karantina altına alındığı öne sürüldü

Cenazede Serzleniş vardı

Bu sorumsuz korkunç olay sonrası yaşamını yitiren kadının cenazesi köyünde defnedildi. Defin esnasında hem göz yaşı hem de serzleniş vardı. Defin Videosunu özel Facebook sayfasında paylaşan kişi ise; "Bu paylaşımları TV' lerde göremezssiniz. Videodaki yeri zaten tahmin etmişsinizdir. Söylemeye dilim varmıyor. 63 yaşında kadın koronairüs yüzünden vefat etti ve naylonla gömüldü. Yakınları yüzüne bile bakmadı çünkü izin verilmedi" şeklinde paylaşımda bulundu.
 
Tedbirlere Harfiyen Uyalım Lütfen!

Uzmanlar bu yaşanan olay sonrası,Trabzon halkına seslenerek kesinlikle 1 metre kuralına uyulmasını temastan ve toplu alanlardan kaçınılması ve sağlık bakanlığı ile internet, tv kanallarından yapılan uyarılara riayet etmeleri gerektiğini kaydetti. Yetkililer ayrica vatandaşlara zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları yönünde uyarılarda bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi