ÖLMEDEN ÖNCE YAĞIŞI GÖRÜNTÜLEMİŞ . VİDEO

Karadeniz 15.08.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2839+ kez okundu.
 

ÖLMEDEN ÖNCE YAĞIŞI GÖRÜNTÜLEMİŞ . VİDEO

ÖLMEDEN ÖNCE YAĞIŞI GÖRÜNTÜLEMİŞ   Trabzon'un Of ilçesinde şiddetli yağışta Sugeldi Mahallesi'nde aracıyla seyir halindeyken heyelan nedeniyle toprak altında kalarak hayatını kaybeden Yılmaz Hacımahmutoğlu'nun (53), heyelandan dakikalar önce yağışı cep telefonunun kamerasıyla kayda alıp, sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde, ticaretle uğraşan Hacımahmutoğlu'nun şiddetli yağışta sileceklerin yetişmediği, yolların ise göle döndüğü görülüyor.    O ANLARI ANLATTILAR; 'SANİYELİK OLAY YAŞADIK'    Trabzon'un Of ilçesine bağlı Gökçeoba Mahallesi'nde çay bahçesinde meydana gelen heyelanı cep telefonuyla kayda alan Muhammet Ali Öztel, o anları anlattı. Öztel, "Annemler bu bölgeye gelmişler, ben de onları buradan almaya geldim. Bölgeden tam geçerken büyük bir sesle buralar patladı. Büyük bir heyelan oldu. Annem korkudan bayılma tehlikesi yaşadı. Olay anını cep telefonu ile görüntülemeye çalıştım. Ardından annemi sırtında taşıyıp buradan uzaklaştık. Saniyelik olay yaşadık. Bir anda tüm çay tarlaları gitti" dedi.   'HER TARAF PERİŞAN OLDU'   Yöre sakini Mehmet Öztel de, "Şiddetli bir yağmur başladı. Metrekareye en az 150 kilogram yağmur yağdı. Her taraf perişan oldu. Tarlalarımız balçık ve şu altında kaldı. Haberi duyar duymaz geldim. Seller yolları almış, yollarımız kapandı. Allaha şükür bugün hava biraz iyi" diye konuştu.

ÖLMEDEN ÖNCE YAĞIŞI GÖRÜNTÜLEMİŞ

 

Trabzon'un Of ilçesinde şiddetli yağışta Sugeldi Mahallesi'nde aracıyla seyir halindeyken heyelan nedeniyle toprak altında kalarak hayatını kaybeden Yılmaz Hacımahmutoğlu'nun (53), heyelandan dakikalar önce yağışı cep telefonunun kamerasıyla kayda alıp, sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde, ticaretle uğraşan Hacımahmutoğlu'nun şiddetli yağışta sileceklerin yetişmediği, yolların ise göle döndüğü görülüyor. 

 

O ANLARI ANLATTILAR; 'SANİYELİK OLAY YAŞADIK' 

 

Trabzon'un Of ilçesine bağlı Gökçeoba Mahallesi'nde çay bahçesinde meydana gelen heyelanı cep telefonuyla kayda alan Muhammet Ali Öztel, o anları anlattı. Öztel, "Annemler bu bölgeye gelmişler, ben de onları buradan almaya geldim. Bölgeden tam geçerken büyük bir sesle buralar patladı. Büyük bir heyelan oldu. Annem korkudan bayılma tehlikesi yaşadı. Olay anını cep telefonu ile görüntülemeye çalıştım. Ardından annemi sırtında taşıyıp buradan uzaklaştık. Saniyelik olay yaşadık. Bir anda tüm çay tarlaları gitti" dedi.

 

'HER TARAF PERİŞAN OLDU'

 

Yöre sakini Mehmet Öztel de, "Şiddetli bir yağmur başladı. Metrekareye en az 150 kilogram yağmur yağdı. Her taraf perişan oldu. Tarlalarımız balçık ve şu altında kaldı. Haberi duyar duymaz geldim. Seller yolları almış, yollarımız kapandı. Allaha şükür bugün hava biraz iyi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi