Otomobilin motoruna giren kediyi, kedi sesi dinleterek çıkardılar

Karadeniz 16.05.2019 - 17:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1721+ kez okundu.
 

Otomobilin motoruna giren kediyi, kedi sesi dinleterek çıkardılar

SAMSUN’da park halindeki otomobilin motor kısmına giren kedi, telefondan kedi sesi dinletilerek çıkarıldı. Olay, İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi Necip Bey Caddesi üzerinde meydana geldi.   Park halindeki bir otomobilin motor kısmından gelen kedi sesi üzerine çevredekiler kurtarma çalışması başlattı. Köpekten korktuğu için otomobilin motor kısmına girdiğini sanılan kedi için cep telefonundan kedi sesi açıldı. Sesi duyan kedi bir süre sonra girdiği yerden çıkarak, bölgeden uzaklaştı.

SAMSUN’da park halindeki otomobilin motor kısmına giren kedi, telefondan kedi sesi dinletilerek çıkarıldı. Olay, İlkadım ilçesi Pazar Mahallesi Necip Bey Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

Park halindeki bir otomobilin motor kısmından gelen kedi sesi üzerine çevredekiler kurtarma çalışması başlattı. Köpekten korktuğu için otomobilin motor kısmına girdiğini sanılan kedi için cep telefonundan kedi sesi açıldı. Sesi duyan kedi bir süre sonra girdiği yerden çıkarak, bölgeden uzaklaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi