RİZE'DE AYLARDIR BAKIM BEKLEYEN YOL; NİHAYET ASFALTLANDI...

Rize 03.09.2020 - 12:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2827+ kez okundu.
 

RİZE'DE AYLARDIR BAKIM BEKLEYEN YOL; NİHAYET ASFALTLANDI...

AYLARDIR BAKIM BEKLEYEN YOL; NİHAYET ASFALTLANDI... Rize Merkeze bağlı Salarha Beldesi sınırları içinde yer alan Güneşli Mahallesi'nin yaklaşık 600 metre uzunluğunda bulunan beton yol yaklaşık bir yıldan beri bozuk.. Zaten bozuk olan beton yolu; Belediye  alt yapı çalışmaları yaparak, kendi eliyle büyük bir bölümünü kırdığı yolu, öylece uzun süre kaderine bıraktı. İlgisizlikten dolayı çok büyük çukurlar olusmuştu. Böylesine çok kötü durumda olan yol nedeniyle, araçlar ve insanlar zorluklar yaşıyordu. Durumu Millet Vekilimiz sayın Muhammet Avcı' ya iletmek zorunda kaldık. Aslında böylesine basit konular nedeniyle Sayın Vekilimizi rahatsız etmek istememiştik. Artık çaresiz kalınca, bunca işleri arasında zaman ayırıp, talimatlar vererek; yolumuzun asfaltlanmasında verdiği katkı için, sayın Vekilimizi Güneşli mahallemin sakinleri adına böylesine önemli bir sorunumuzu giderdiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Asfaltlanma işlemine başlanmış iken ayrıca, yakın mahallemizde istifade ederek yollarının asfaltı yapılmıştır. Bu arada bir teşekkür de; asfaltı temin eden Rize Belediye başkan yardımcısı Aydın Bilsel bey nezdinde, Başkan Rahmi Metin beye.. Yine, verilen hizmetleri yakından takip edip, işinin başında bulunan Güneşli mahallesi Muhtarı Ayhan Nalkıran'a da teşekkür ederiz  

AYLARDIR BAKIM BEKLEYEN YOL; NİHAYET ASFALTLANDI...

Rize Merkeze bağlı Salarha Beldesi sınırları içinde yer alan Güneşli Mahallesi'nin yaklaşık 600 metre uzunluğunda bulunan beton yol yaklaşık bir yıldan beri bozuk..

Zaten bozuk olan beton yolu; Belediye  alt yapı çalışmaları yaparak, kendi eliyle büyük bir bölümünü kırdığı yolu, öylece uzun süre kaderine bıraktı. İlgisizlikten dolayı çok büyük çukurlar olusmuştu. Böylesine çok kötü durumda olan yol nedeniyle, araçlar ve insanlar zorluklar yaşıyordu.

Durumu Millet Vekilimiz sayın Muhammet Avcı' ya iletmek zorunda kaldık. Aslında böylesine basit konular nedeniyle Sayın Vekilimizi rahatsız etmek istememiştik.

Artık çaresiz kalınca, bunca işleri arasında zaman ayırıp, talimatlar vererek; yolumuzun asfaltlanmasında verdiği katkı için, sayın Vekilimizi Güneşli mahallemin sakinleri adına böylesine önemli bir sorunumuzu giderdiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Asfaltlanma işlemine başlanmış iken ayrıca, yakın mahallemizde istifade ederek yollarının asfaltı yapılmıştır.

Bu arada bir teşekkür de; asfaltı temin eden Rize Belediye başkan yardımcısı Aydın Bilsel bey nezdinde, Başkan Rahmi Metin beye..

Yine, verilen hizmetleri yakından takip edip, işinin başında bulunan Güneşli mahallesi Muhtarı Ayhan Nalkıran'a da teşekkür ederiz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi