RİZE'DE GECE YARISI EVİNİN CAMINA MERMİ

Rize 24.08.2020 - 11:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3300+ kez okundu.
 

RİZE'DE GECE YARISI EVİNİN CAMINA MERMİ

Rize Merkez Küçükçayır köyündeki gece yarısı eve kurşun isabet etti.   Konu le igili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ali NAZİROĞLU' evinn camına isabet eden merminin nereden geldiğini bildiğini ima ederek konunun avukatı tarafından takip edildiğini duyurdu.   İşte Ali NAZİROĞLU'NUN O PAYLAŞMI.   22.08.2020 tarihinde saat 22.00 de, Rize Merkez Küçükçayır köyündeki evimde ailecek otururken tam yatma saatinde yatak odama, hatta tam yatağımın ortasına nerden geldiği belli olmayan (aslında olan) bir kurşun isabet etti. Şükürler olsun ki yaşayacak günümüz vardı. Özellikle yaz aylarında ilimizde düğün, nişan vs yapan kişiler ve yetkili makamlar, bu tür davranışta bulunan magandalara engel olmazlarsa korkarım istenmeyen olayların yaşanması kaçınılmazdır. Biz şans eseri 10 dk ile canımızı kurtardık, umarım olur olmaz kişilere silah ruhsatı veren ve toplu organizasyonlarda kontrol ve denetim görevini yapmayan yetkililerin sorumsuzluğundan dolayı kimsenin canı yanmaz. Konuyu gerekli yasal mercilere ilettim. Avukatım Osman Nazıroğlu konunun takipçisidir.
Rize Merkez Küçükçayır köyündeki gece yarısı eve kurşun isabet etti.
 

Konu le igili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ali NAZİROĞLU' evinn camına isabet eden merminin nereden geldiğini bildiğini ima ederek konunun avukatı tarafından takip edildiğini duyurdu.
 

İşte Ali NAZİROĞLU'NUN O PAYLAŞMI.
 

22.08.2020 tarihinde saat 22.00 de, Rize Merkez Küçükçayır köyündeki evimde ailecek otururken tam yatma saatinde yatak odama, hatta tam yatağımın ortasına nerden geldiği belli olmayan (aslında olan) bir kurşun isabet etti. Şükürler olsun ki yaşayacak günümüz vardı.


Özellikle yaz aylarında ilimizde düğün, nişan vs yapan kişiler ve yetkili makamlar, bu tür davranışta bulunan magandalara engel olmazlarsa korkarım istenmeyen olayların yaşanması kaçınılmazdır.


Biz şans eseri 10 dk ile canımızı kurtardık, umarım olur olmaz kişilere silah ruhsatı veren ve toplu organizasyonlarda kontrol ve denetim görevini yapmayan yetkililerin sorumsuzluğundan dolayı kimsenin canı yanmaz.
Konuyu gerekli yasal mercilere ilettim. Avukatım Osman Nazıroğlu konunun takipçisidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi