Rize'de gece yarısı temizlik devam ediyor.

Rize 26.04.2019 - 00:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1895+ kez okundu.
 

Rize'de gece yarısı temizlik devam ediyor.

Vampir kelepeklere, kara Fatma böceğine, Yaz aylarının uykusuz gecelerimizin müsebbibi  sineklere karşı mücadeleye Belediye temizlik işleri mudurlugu ve emekciler, yaz gelmeden önlemler alarak, bir fiil uyguluyor. Bu gece saat 24.00'de   Rize merkez Atatürk caddesi  İle Cumhuriyet caddesinin sokaklarının  Rize Belediyesine ait iki ekiple ilacli deterjanla yıkanması emekçi. kardeşlerimizin yıkarken. itina göstererek yıkamasının  işlerini ne denli severek yaptıklarının  bir göstergesi  olsa gerek. Edindiğim bilgiye göre sokakların deterjanla yıkanması gösteriş olsun diye olmayıp ,vampir kelebek, sivri sinek ve haşerelere önlem amaçlı olduğudur. Bu vesile ile hizmet amaçlı insan odaklı bütün çalışmalara  bu şehrin insanlari olarak teşekkür ederiz.  Bu ilin şehri emirine de bir eksikliği burdan arz ederim.   Sayin Başkanım,Ticaret odasının yanından  baslayip sahile uzanan çok işlevli olan üst geçidin kültür merkezi önü dekoratif ışıkları batı tarafı sönük komple bir el  atılmalı çirkin görünüm arz ediyor. Bilgilerinize..
Vampir kelepeklere, kara Fatma böceğine, Yaz aylarının uykusuz gecelerimizin müsebbibi  sineklere karşı mücadeleye Belediye temizlik işleri mudurlugu ve emekciler, yaz gelmeden önlemler alarak, bir fiil uyguluyor.

Bu gece saat 24.00'de   Rize merkez Atatürk caddesi  İle Cumhuriyet caddesinin sokaklarının  Rize Belediyesine ait iki ekiple ilacli deterjanla yıkanması emekçi. kardeşlerimizin yıkarken. itina göstererek yıkamasının  işlerini ne denli severek yaptıklarının  bir göstergesi  olsa gerek.

Edindiğim bilgiye göre sokakların deterjanla yıkanması gösteriş olsun diye olmayıp ,vampir kelebek, sivri sinek ve haşerelere önlem amaçlı olduğudur. Bu vesile ile hizmet amaçlı insan odaklı bütün çalışmalara  bu şehrin insanlari olarak teşekkür ederiz. 

Bu ilin şehri emirine de bir eksikliği burdan arz ederim.
 
Sayin Başkanım,Ticaret odasının yanından  baslayip sahile uzanan çok işlevli olan üst geçidin kültür merkezi önü dekoratif ışıkları batı tarafı sönük komple bir el  atılmalı çirkin görünüm arz ediyor. Bilgilerinize..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi