RİZE'DE GÖREV YAPAN HOCA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Rize 06.08.2020 - 21:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1664+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖREV YAPAN HOCA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalında kardiyoloji uzmanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda COVİD-19!U  yenen Prof. Dr. Turan Erdoğan, yıllık iznini geçirmek için gittiği İstanbul'da beyin kanaması geçirdi. KTÜ Tıp mezunu ErdoğanIn Özel bir hastaneye kaldırılarak  kanamanın beyinde sebep olduğu  basıncı azaltmak için şant ameliyatı yapıldığı öğrenildi. Solunum cihazına bağlanan Erdoğan'ın Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.  

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalında kardiyoloji uzmanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda COVİD-19!U  yenen Prof. Dr. Turan Erdoğan, yıllık iznini geçirmek için gittiği İstanbul'da beyin kanaması geçirdi.


KTÜ Tıp mezunu ErdoğanIn Özel bir hastaneye kaldırılarak  kanamanın beyinde sebep olduğu  basıncı azaltmak için şant ameliyatı yapıldığı öğrenildi.


Solunum cihazına bağlanan Erdoğan'ın Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi