RİZE'DE NORMALLEŞME SÜRECİ ÇOK İYİ GİDİYOR..

Spor 05.06.2020 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2664+ kez okundu.
 

RİZE'DE NORMALLEŞME SÜRECİ ÇOK İYİ GİDİYOR..

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Rize'de uzun süredir kapalı olan otogar, kafeler ve restoranlar yeni tedbirler kapsamında 1 Haziran Pazaretesi gününden beri şehirde hayat yavaş yavaş normale döndü.    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni normalleşme süreci kapsamında Rize’de birçok iş yeri yeniden faaliyete başlarken, Rize' de bütün ilçeler arası, şehir içi tüm dolmuşlarında kurallara uygun bir şekilde  ulaşım hizmetleri devam ediyor.   1 Haziran itibariyle eski günlerine geri dönmeye başlayan Deniz caddesi üzerinde bulunan kafeler, restoranlar ve çay ocakları da kullanıma açılmasıyla beraber yoğunluklar yaşanırken maskesi olmayan ve kurallara uymayan vatandaşlar işletmelerin kapılarından içeri alınmıyor.   Kafeler 2 buçuk ay sonra açıldı.. Tedbirler kapsamında yaklaşık olarak 2 buçuk aydır kapalı olan kafelerden Atatürk caddesi ile Cumhuriyet caddesi arasında Memişağa parkı içerisinde yer alan Çayhan cafe restaurant işletmecisi Ayhan Yılmaz; yaklaşık iki buçuk ay gibi uzun bir süre sonra hizmetlerimizi müşterilerimize vermeye başladık.  Yılmaz bu süre zarfında vatandaşları özlediklerini söyledi. Ayhan Yılmaz “Çok şükür açtık. 2 buçuk aydır kapalıydık. Biz vatandaşımızı özledik, vatandaşımız da bizi özledi. Sosyal mesafe kuralları çerçevesince hizmet vereceğiz inşallah. El dezenfektenine, maske kuralına, sosyal mesafe kuralına dikkate diyoruz. Zaten kendi elemanımızın kendi aldığı tedbirler var. Bu şekilde başladık. Daha da geliştireceğiz kendimizi” diye konuştu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Rize'de uzun süredir kapalı olan otogar, kafeler ve restoranlar yeni tedbirler kapsamında 1 Haziran Pazaretesi gününden beri şehirde hayat yavaş yavaş normale döndü. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni normalleşme süreci kapsamında Rize’de birçok iş yeri yeniden faaliyete başlarken, Rize' de bütün ilçeler arası, şehir içi tüm dolmuşlarında kurallara uygun bir şekilde  ulaşım hizmetleri devam ediyor.
 

1 Haziran itibariyle eski günlerine geri dönmeye başlayan Deniz caddesi üzerinde bulunan kafeler, restoranlar ve çay ocakları da kullanıma açılmasıyla beraber yoğunluklar yaşanırken maskesi olmayan ve kurallara uymayan vatandaşlar işletmelerin kapılarından içeri alınmıyor.

 

Kafeler 2 buçuk ay sonra açıldı..


Tedbirler kapsamında yaklaşık olarak 2 buçuk aydır kapalı olan kafelerden Atatürk caddesi ile Cumhuriyet caddesi arasında Memişağa parkı içerisinde yer alan Çayhan cafe restaurant işletmecisi Ayhan Yılmaz; yaklaşık iki buçuk ay gibi uzun bir süre sonra hizmetlerimizi müşterilerimize vermeye başladık.  Yılmaz bu süre zarfında vatandaşları özlediklerini söyledi. Ayhan Yılmaz “Çok şükür açtık. 2 buçuk aydır kapalıydık. Biz vatandaşımızı özledik, vatandaşımız da bizi özledi. Sosyal mesafe kuralları çerçevesince hizmet vereceğiz inşallah. El dezenfektenine, maske kuralına, sosyal mesafe kuralına dikkate diyoruz. Zaten kendi elemanımızın kendi aldığı tedbirler var. Bu şekilde başladık. Daha da geliştireceğiz kendimizi” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi