Rize'de satıh kaplama sıcağın etkisiyle erimeye başladı.

Rize 30.07.2019 - 22:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3007+ kez okundu.
 

Rize'de satıh kaplama sıcağın etkisiyle erimeye başladı.

Rize-Erzurum devlet karayolunda kısım kısım yapılan satıh kaplama sıcağın etkisiyle erimeye başladı.   İyidere-İkizdere ve İkizdere Ovit Tüneli arasındaki mevcut karayolunda Karayolları tarafından müteahhite yaptırılan satıh kaplama asfalt çokta aşırı olmayan sıcaklığa dayanamayarak erimeye başladı. Karayoluna 20 gün önce yüklenici firma tarafından yapıldığı belirtilen asfaltın erimesine isyan eden vatandaşlar ’İkizdere-Çamçavuş arasındaki güzergâhta yaşıyoruz, burada yapılan çalışma tamamen para alma işi. Kaliteli bir asfalt yapılmadı, devletimizin parası heba edildi. Asfaltı Karayolları yapmadı müteahhite yaptırdı.   Birileri para kazansın diye mi bu asfalt yaptırıldı. Aşırı bir sıcakta yok ama 20 gün önce dökülen asfalt eriyerek su gibi akıyor. Milletin devletin parası çarçur edildi. Kime şikâyet etsek ilgilenen yok. Yazıktır günahtır. Devletin milletin boşa verecek parası yoktur. Haksızca bu parayı alanlara haram olsun. Duble standardındaki yollarda asfalt çok sıcakta bile erimiyor İkizdere yolunda niye eriyor. Niye kaliteli bir asfalt yapılmaz. Devletin parasını bilinçsizce harcayanlara bu vebal yeter haram olsun diyoruz’ dediler.

Rize-Erzurum devlet karayolunda kısım kısım yapılan satıh kaplama sıcağın etkisiyle erimeye başladı.

 

İyidere-İkizdere ve İkizdere Ovit Tüneli arasındaki mevcut karayolunda Karayolları tarafından müteahhite yaptırılan satıh kaplama asfalt çokta aşırı olmayan sıcaklığa dayanamayarak erimeye başladı. Karayoluna 20 gün önce yüklenici firma tarafından yapıldığı belirtilen asfaltın erimesine isyan eden vatandaşlar ’İkizdere-Çamçavuş arasındaki güzergâhta yaşıyoruz, burada yapılan çalışma tamamen para alma işi. Kaliteli bir asfalt yapılmadı, devletimizin parası heba edildi. Asfaltı Karayolları yapmadı müteahhite yaptırdı.

 

Birileri para kazansın diye mi bu asfalt yaptırıldı. Aşırı bir sıcakta yok ama 20 gün önce dökülen asfalt eriyerek su gibi akıyor. Milletin devletin parası çarçur edildi. Kime şikâyet etsek ilgilenen yok. Yazıktır günahtır. Devletin milletin boşa verecek parası yoktur. Haksızca bu parayı alanlara haram olsun. Duble standardındaki yollarda asfalt çok sıcakta bile erimiyor İkizdere yolunda niye eriyor. Niye kaliteli bir asfalt yapılmaz. Devletin parasını bilinçsizce harcayanlara bu vebal yeter haram olsun diyoruz’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi