Rize'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok.

Rize 04.09.2019 - 23:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2822+ kez okundu.
 

Rize'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok.

Rize  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince  uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara  yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Kalkandere Sulh Ceza Hâkimliğince  verilen arama ve el koyma kararına istinaden 03/09/2019 Salı günü saat:07.00  sıralarında B.Ö. isimli şahsın Kalkandere ilçesinde bulunan ikametinde arama yapılmış,; Yapılan aramada, 9 parça halinde daralı ağırlığı 512.81 gram gelen skunk (esrar) maddesi, 527 adet ecstasy hap, 1 adet uyuşturucu madde öğütmeye yarayan aparat ile birlikte 1 adet ruhsat kaydı bulunmayan tabanca ve 20 adet 9 mm çaplı fişek ele geçilmiştir. Konu ile ilgili olarak B.Ö. isimli şahıs hakkında tutuklama kararı verilmiştir.

Rize  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince  uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara  yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Kalkandere Sulh Ceza Hâkimliğince  verilen arama ve el koyma kararına istinaden 03/09/2019 Salı günü saat:07.00  sıralarında B.Ö. isimli şahsın Kalkandere ilçesinde bulunan ikametinde arama yapılmış,;


Yapılan aramada, 9 parça halinde daralı ağırlığı 512.81 gram gelen skunk (esrar) maddesi, 527 adet ecstasy hap, 1 adet uyuşturucu madde öğütmeye yarayan aparat ile birlikte 1 adet ruhsat kaydı bulunmayan tabanca ve 20 adet 9 mm çaplı fişek ele geçilmiştir.


Konu ile ilgili olarak B.Ö. isimli şahıs hakkında tutuklama kararı verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi