Rize'de yoğun etkinlikli kutlama

Rize 04.10.2019 - 16:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1918+ kez okundu.
 

Rize'de yoğun etkinlikli kutlama

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI GÜZEL BİR ETKİNLİĞE SAHNE OLDU.  Bilindiği gibi Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları çerçevesinde; Rize İl Müftülüğü bünyesinde yoğun etkinliklerle anma programlarına devam ediyor.  Bu çerçevede 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında Müftülüğün bir çok farklı etkinlikler ışığında çalışmaların sergilendiği sergi alanı seyirciler tarafından ziyaret edilmektedir.  Program dahilinde bugün sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki anıtın önünde Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir Hocahanım'ın nezaretinde ve öncülüğünde 20 öğrenci - Öğretmenleri ile ''CAMİ VE HAYAT'' adlı Kitabın okunması gerçekleşti.  Gayet sakin ve sessiz bir şekilde bir gurup öğrenci ile bu etkinlik çerçevesinde; hem kitap okuma alışkanlığı; hem de haftanın önemine katkı sağlayan bilgilerle dolu bu eseri güzel bir şekilde öğretmenleri nezdinde okudular.  Okunan bu esrin içeriğinde: ''İslam’da mabedin ortaya çıkışı, Saadet asrında cami, Camiyle hayat bulmak camiye hayat vermek, Cami ve medeniyet, Bir eğitim-öğretim kurumu olarak cami, Camide aileye yer açmak, Kalbi mescitlere bağlı olmak, Camilerin manevi mimarları'' yer almaktadır..

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI GÜZEL BİR ETKİNLİĞE SAHNE OLDU. 

Bilindiği gibi Camiler ve Din Görevlileri Haftası programları çerçevesinde; Rize İl Müftülüğü bünyesinde yoğun etkinliklerle anma programlarına devam ediyor. 

Bu çerçevede 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında Müftülüğün bir çok farklı etkinlikler ışığında çalışmaların sergilendiği sergi alanı seyirciler tarafından ziyaret edilmektedir. 

Program dahilinde bugün sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki anıtın önünde Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir Hocahanım'ın nezaretinde ve öncülüğünde 20 öğrenci - Öğretmenleri ile ''CAMİ VE HAYAT'' adlı Kitabın okunması gerçekleşti. 

Gayet sakin ve sessiz bir şekilde bir gurup öğrenci ile bu etkinlik çerçevesinde; hem kitap okuma alışkanlığı; hem de haftanın önemine katkı sağlayan bilgilerle dolu bu eseri güzel bir şekilde öğretmenleri nezdinde okudular. 

Okunan bu esrin içeriğinde: ''İslamda mabedin ortaya çıkışı, Saadet asrında cami, Camiyle hayat bulmak camiye hayat vermek, Cami ve medeniyet, Bir eğitim-öğretim kurumu olarak cami, Camide aileye yer açmak, Kalbi mescitlere bağlı olmak, Camilerin manevi mimarları'' yer almaktadır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi