RİZE'DEN HAYKIRDI. ÜZERİMİZE OYNAN OYUNLARI BOZACAĞIZ.

Siyaset 25.05.2020 - 15:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2912+ kez okundu.
 

RİZE'DEN HAYKIRDI. ÜZERİMİZE OYNAN OYUNLARI BOZACAĞIZ.

Üzerimize Oynanan Oyunları Bozacağız CHP Rize / Fındıklı ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu yazılı bir açıklama yaparak üzerlerine oynanan oyunları bildiklerini, elele vererek bu oyunları boşa çıkartacaklarını ifade etti. Başkan Kadıoğlu, “Yaşanmakta olan Covit-19 salgınında hep birlikte mücadelemizi, paylaşımlarımızı ve sevgimizi büyütme çabası içinde gelen Ramazan bayramımız, tüm İslam âlemine barış, huzur, sağlık ve kardeşlik getirmesi dileği ile, bağlı bulunduğum CHP İl ve ilçe örgütüm adına Bayramınızı kutluyor saygılar sunuyoruz. Örgütümüzün ve şahsımın hiç tarzı olmamasına rağmen gündemde olan olaylar ile ilgili bir açıklama zorunluluğumuzu saygı ile karşılayacağınızı umuyorum. Belediyecilik bir hizmet yarışıdır ve ilkesel olarak bizler CHP Fındıklı ilçe örgütü bu hizmet yarışında nerede duracağımızı iyi biliyor belediyemizin çalılmalarına destek olmaya gayret ediyoruz” dedi. Başkan Kadıoğlu, Fındıklı Belediyesinde anlayışın yaşam tarzlarına müdahale etmeyen, kimlik siyasetinden uzak, dinsel ve inançlar üzerinden siyaset yapmayacak duruş ve kararlılık olduğunu ifade etti. Kadıoğlu, “Yaşanan olaylara bakıldığında olayların geçmişi ile birlikte  "tehdit, provokasyon, çıkar amaçlı ilişkiler " ile birlikte siyasi beklentilerine yol açmak için ilçe örgütümüz den istenen beklentiler ve talepleri sizler ile üstü kapalı isim vermeden paylaşmayı görev kabul ediyoruz ”dedi. Kadıoğlu, “Son günlerde İzmir'de yaşanan cami minaresi den yapılan müzik provokasyonu konusu, İzmir teşkilatımız ve Genel Merkez tarafından cevaplanıp şiddet ile kınanmıştır, Konunun ilçemizde yaşanan sanal ve Sünni gündem ile aynı mesaj içinde gündeme getirilmesi de manidar ve doğru değildir. Yaşanan olay ile ilgili açıklamayı Belediye Başkanımızın takdirine bırakarak, Fındıklı Belediye başkanımız Ercüment Çervatoğlu yıpratmaya çalışanlara karşı sonuna kadar Belediye başkanımızın yanında yer alacak ve destek olacağız. Fındıklının siyaset yapmış değerli büyüklerine, ablalarına, kardeşlerine, gençlerine, kadınlarına seslenmek istiyoruz ki, Fındıklımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz, sorunların üstesinden gelebilmek için dayanışmalara zarar vermeyeceğiz. Bu şehir bizim partimizin şehri değil,  halkın şehri,  O. Şehirde yaşayan herkes yaşadığı şehre sahip çıkacak, Bunu toplumla paylaşacağız ve Yerel iradeyi tanıyacağız. Yerel Demokrasinin güçlenmesi için parti ayrımı yapmadan Demokrasiye ve Halkın iradesine sahip çıkacağız, bununla başa çıkmanın yolu CESARET ten geçer, biz Fındıklı Halkı teslimiyetçi olmayacağız. Değerli Fındıklı halkı, yapmış olduğumuz bu açıklamayı daha yaşanabilir bir Fındıklı için kabul etmenizi umuyor, saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Her şey Fındıklı için ," Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değildir "dedi

Üzerimize Oynanan Oyunları Bozacağız


CHP Rize / Fındıklı ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu yazılı bir açıklama yaparak üzerlerine oynanan oyunları bildiklerini, elele vererek bu oyunları boşa çıkartacaklarını ifade etti.


Başkan Kadıoğlu, “Yaşanmakta olan Covit-19 salgınında hep birlikte mücadelemizi, paylaşımlarımızı ve sevgimizi büyütme çabası içinde gelen Ramazan bayramımız, tüm İslam âlemine barış, huzur, sağlık ve kardeşlik getirmesi dileği ile, bağlı bulunduğum CHP İl ve ilçe örgütüm adına Bayramınızı kutluyor saygılar sunuyoruz. Örgütümüzün ve şahsımın hiç tarzı olmamasına rağmen gündemde olan olaylar ile ilgili bir açıklama zorunluluğumuzu saygı ile karşılayacağınızı umuyorum. Belediyecilik bir hizmet yarışıdır ve ilkesel olarak bizler CHP Fındıklı ilçe örgütü bu hizmet yarışında nerede duracağımızı iyi biliyor belediyemizin çalılmalarına destek olmaya gayret ediyoruz” dedi.


Başkan Kadıoğlu, Fındıklı Belediyesinde anlayışın yaşam tarzlarına müdahale etmeyen, kimlik siyasetinden uzak, dinsel ve inançlar üzerinden siyaset yapmayacak duruş ve kararlılık olduğunu ifade etti. Kadıoğlu, “Yaşanan olaylara bakıldığında olayların geçmişi ile birlikte  "tehdit, provokasyon, çıkar amaçlı ilişkiler " ile birlikte siyasi beklentilerine yol açmak için ilçe örgütümüz den istenen beklentiler ve talepleri sizler ile üstü kapalı isim vermeden paylaşmayı görev kabul ediyoruz ”dedi.


Kadıoğlu, “Son günlerde İzmir'de yaşanan cami minaresi den yapılan müzik provokasyonu konusu, İzmir teşkilatımız ve Genel Merkez tarafından cevaplanıp şiddet ile kınanmıştır, Konunun ilçemizde yaşanan sanal ve Sünni gündem ile aynı mesaj içinde gündeme getirilmesi de manidar ve doğru değildir. Yaşanan olay ile ilgili açıklamayı Belediye Başkanımızın takdirine bırakarak, Fındıklı Belediye başkanımız Ercüment Çervatoğlu yıpratmaya çalışanlara karşı sonuna kadar Belediye başkanımızın yanında yer alacak ve destek olacağız. Fındıklının siyaset yapmış değerli büyüklerine, ablalarına, kardeşlerine, gençlerine, kadınlarına seslenmek istiyoruz ki, Fındıklımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz, sorunların üstesinden gelebilmek için dayanışmalara zarar vermeyeceğiz. Bu şehir bizim partimizin şehri değil,  halkın şehri,  O. Şehirde yaşayan herkes yaşadığı şehre sahip çıkacak, Bunu toplumla paylaşacağız ve Yerel iradeyi tanıyacağız. Yerel Demokrasinin güçlenmesi için parti ayrımı yapmadan Demokrasiye ve Halkın iradesine sahip çıkacağız, bununla başa çıkmanın yolu CESARET ten geçer, biz Fındıklı Halkı teslimiyetçi olmayacağız. Değerli Fındıklı halkı, yapmış olduğumuz bu açıklamayı daha yaşanabilir bir Fındıklı için kabul etmenizi umuyor, saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Her şey Fındıklı için ," Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değildir "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi