RİZE'NİN AKŞAMCILARI DİKKAT. KAÇAK İÇKİLER SİZİN İÇİN

Rize 19.08.2020 - 17:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1509+ kez okundu.
 

RİZE'NİN AKŞAMCILARI DİKKAT. KAÇAK İÇKİLER SİZİN İÇİN

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce  icra edilen faaliyetlerde; Halk sağlığını tehdit eden sahte alkollü içki kaçakçılığı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda bir işyerinde yapılan aramada; 193 litre sahte içki, 125 litre etil alkol, 28 litre içki yapımında kullanılan kimyasal madde ve 4 adet cc içki aroması olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. Rize İl Emniyet Müdürlüğünün suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce  icra edilen faaliyetlerde;


Halk sağlığını tehdit eden sahte alkollü içki kaçakçılığı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda bir işyerinde yapılan aramada;


193 litre sahte içki, 125 litre etil alkol, 28 litre içki yapımında kullanılan kimyasal madde ve 4 adet cc içki aroması olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.


Rize İl Emniyet Müdürlüğünün suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi