RİZE'NİN SEVİLEN ESNAFLARINDAN BİRİYDİ. KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 27.06.2020 - 18:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2160+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN ESNAFLARINDAN BİRİYDİ. KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ.

Rizenin en eski oto elektrik ustası Mustafa KARAAHMETOGLU  bu gün  geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu 85 yasinda hayatını kaybetti.   RizeninSesi Haber sitemizin spor yazarı ve Rize'nin sevilen esnaflarından eski futbolcu Hasan KARAAHMETOĞLU ve küçük sanayi esnafı Hüseyin  KARAAHMETOGLU nun babaları  Mustafa  KARAAHMETOĞLU 29 Haziran 2020 Pazartesi  günü  Rize Merkeze bağlı Camidagi köyü  camisinde saat 11.00'de  kılınacak cenaze namazından son toprağa verilecektir. RizeninSesi Ailesi olarak Merhuma Allah'tan  rahmet, Karaahmetoğlu Aailesine bağsağlığı ve sabır diliyoruz

Rizenin en eski oto elektrik ustası Mustafa KARAAHMETOGLU  bu gün  geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu 85 yasinda hayatını kaybetti.
 

RizeninSesi Haber sitemizin spor yazarı ve Rize'nin sevilen esnaflarından eski futbolcu Hasan KARAAHMETOĞLU ve küçük sanayi esnafı Hüseyin  KARAAHMETOGLU nun babaları  Mustafa  KARAAHMETOĞLU 29 Haziran 2020 Pazartesi  günü  Rize Merkeze bağlı Camidagi köyü  camisinde saat 11.00'de  kılınacak cenaze namazından son toprağa verilecektir.


RizeninSesi Ailesi olarak Merhuma Allah'tan  rahmet, Karaahmetoğlu Aailesine bağsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi