RİZE SİYASETİNİN RENKLİ İSMİ İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Rize 23.06.2020 - 12:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3035+ kez okundu.
 

RİZE SİYASETİNİN RENKLİ İSMİ İKİNCİ KEZ BABA OLDU

Rize Belediyesinin AK Partili i Meclis Üyesi ve Akademi Kitabevinin  sahibi Dursun Bilgili önceki gün ikinci kez baba oldu.    İkinci kez erkek çocuk babası olan Dursun Bilgili ve ev hanımı eşi Kader Bilgiliyi tebrik ederiz. Trabzon’da Özel bir Hastanede dünyaya gözlerini açan küçük Barışın (2) minik kardeşi Ömer’e de  yaşam boyu sağlık mutluluk ve başarılar dileriz.

Rize Belediyesinin AK Partili i Meclis Üyesi ve Akademi Kitabevinin  sahibi Dursun Bilgili önceki gün ikinci kez baba oldu.

  
İkinci kez erkek çocuk babası olan Dursun Bilgili ve ev hanımı eşi Kader Bilgiliyi tebrik ederiz. Trabzon’da Özel bir Hastanede dünyaya gözlerini açan küçük Barışın (2) minik kardeşi Ömer’e de  yaşam boyu sağlık mutluluk ve başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi