RİZELİ EFSANE EMNİYET MÜDÜRÜ TOPRAĞA VERİLDİ.

Rize 10.01.2020 - 22:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2572+ kez okundu.
 

RİZELİ EFSANE EMNİYET MÜDÜRÜ TOPRAĞA VERİLDİ.

Emniyet Genel Müdürlüğünün başarılı müdürlerinden Rize-Pazarlı Natik Canca tedavi gördüğü Antalya’da önceki gün vefat etti.      Uzun yıllar Emniyet Genel Müdürlüğünün Asayiş ve Özel Harekât Dairesi Başkanlığı yaparak birçok başarıya imza atan hemşerimiz Canca daha sonra Muğla, Erzurum, Afyon ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde bulunduktan sonra yaş haddinden emekli olmuştu. Merhum Canca’nın eşi Nurdan Canca’da Türkiye’de ikinci Bayan Emniyet Müdürü olarak Yalova’da görev yapmıştı.     Uzun yıllar Judo ve Karate Federasyonu Başkanlığı yapan Merhum Natik Canca aynı zamanda Galatasaray kongre üyesiydi. Eşi Nurdan Canca ve kızları Nilay ve Bahar Canca’nın isteğiyle Antalya’da toprağa verilen Natik Canca’ya Allahtan rahmet ailesine sevenlerine başsağlığı diliyoruz. diliyoruz.      Dün Antalya’da son yolculuğuna uğurlanan Atatürk’ün koruma müdürlerinden Nazım Canca’nın oğlu olan Natik Canca’yı son yolculuğunda Antalya Valisi Münir Karaloğlu, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar,eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, yakınları ve meslektaşları yalnız bırakmadı.  

Emniyet Genel Müdürlüğünün başarılı müdürlerinden Rize-Pazarlı Natik Canca tedavi gördüğü Antalya’da önceki gün vefat etti.

    
Uzun yıllar Emniyet Genel Müdürlüğünün Asayiş ve Özel Harekât Dairesi Başkanlığı yaparak birçok başarıya imza atan hemşerimiz Canca daha sonra Muğla, Erzurum, Afyon ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde bulunduktan sonra yaş haddinden emekli olmuştu. Merhum Canca’nın eşi Nurdan Canca’da Türkiye’de ikinci Bayan Emniyet Müdürü olarak Yalova’da görev yapmıştı.

   
Uzun yıllar Judo ve Karate Federasyonu Başkanlığı yapan Merhum Natik Canca aynı zamanda Galatasaray kongre üyesiydi. Eşi Nurdan Canca ve kızları Nilay ve Bahar Canca’nın isteğiyle Antalya’da toprağa verilen Natik Canca’ya Allahtan rahmet ailesine sevenlerine başsağlığı diliyoruz. diliyoruz.

    
Dün Antalya’da son yolculuğuna uğurlanan Atatürk’ün koruma müdürlerinden Nazım Canca’nın oğlu olan Natik Canca’yı son yolculuğunda Antalya Valisi Münir Karaloğlu, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar,eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, yakınları ve meslektaşları yalnız bırakmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi