Rizespor'a Karadeniz'den Rakip

Spor 06.11.2019 - 13:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2453+ kez okundu.
 

Rizespor'a Karadeniz'den Rakip

Ç.RİZESPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU…  Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi gerçekleştirildi.   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.  Rizespor’un rakibi Yılport SAMSUNSPOR oldu.   Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ve ilk karşılaşma deplasmanda oynayacağı ZTK 5. Eleme Turu'nda, toplam 32 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.   Eşleşmelerin tamamı şu şekilde oluştu;  Çaykur Rizespor - Yılport Samsunspor    Yukatel Denizlispor – Altınordu  Aytemiz Alanyaspor – Adanaspor  DG Sivasspor - Esenler Erokspor  Altay - Trabzonspor   Beşiktaş - Erzincanspor   Kasımpaşa – Vanspor  Başakşehir - Hekimoğlu Trabzon   Galatasaray - Tuzlaspor   Erzurumspor - Bursaspor Eyüpspor – Antalyaspor  Fenerbahçe - İstanbulspor      

Ç.RİZESPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU… 


Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi gerçekleştirildi.  


Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekim töreni bugün saat 15.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. 


Rizespor’un rakibi Yılport SAMSUNSPOR oldu.  


Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan ve ilk karşılaşma deplasmanda oynayacağı ZTK 5. Eleme Turu'nda, toplam 32 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3, 4 ve 5 Aralık 2019 tarihlerinde, rövanşları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak.  

Eşleşmelerin tamamı şu şekilde oluştu; 

Çaykur Rizespor - Yılport Samsunspor   

Yukatel Denizlispor – Altınordu 

Aytemiz Alanyaspor – Adanaspor 

DG Sivasspor - Esenler Erokspor 

Altay - Trabzonspor  

Beşiktaş - Erzincanspor  

Kasımpaşa – Vanspor 

Başakşehir - Hekimoğlu Trabzon  

Galatasaray - Tuzlaspor  

Erzurumspor - Bursaspor

Eyüpspor – Antalyaspor 

Fenerbahçe - İstanbulspor 
 
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi