Rizespor'un 10 Milyon isteğinden geri adım

Spor 17.06.2019 - 10:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2619+ kez okundu.
 

Rizespor'un 10 Milyon isteğinden geri adım

Galatasaray'a Muriç indirimi Galatasaray'ın bir süredir renklerine katmak için uğraş verdiği ancak kulübü Çaykur Rizespor'la ücret konusunda bir türli anlaşmaya varamadığı Vedat Muriç'in transferi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Karadeniz ekibi, sarı kırmızılılara indirim yaparak Muriç için istediği rakamı daha makul bir seviyeye çekti. Diagne ve Mitroglou'nu gönderme kararı alan Galatasaray'ın gelecek sezon için forvet bölgesini güçlendirmek istediği isimlerden birisi de Vedat Muriç...   Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın diğer adaylarla görüşmesi üzerine indirime gitti. Pazarlıkları 10 milyon euro'dan açan Karadeniz ekibi, 6 milyon euro'ya düştü. Ancak bu fiyat da Galatasaray  tarafından fazla bulundu. Pazarlığa 2.5 milyon euro'dan başlayan yöneticiler, en fazla 3.5 milyon euro verebileceklerini iletti. Vedat Muriç'in sarıkırmızılı takıma transfer olmak istemesi Mustafa Cengiz ve yönetiminin elini güçlendirirken, Çaykur Rizespor yönetiminden yeni bir indirim bekleniyor. TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor çıktığı 34 maçın tamamında sahada yer alan Muriç, 4 maç dışında 30 maçta 90 dakika sahada kaldı ve toplam 3026 dakika oynadı. Geçen sene çıktığı 34 maçta 17 gol 8 asistlik performansıyla 25 gole direkt katkı sağladı. HIRSIYLA BEĞENİ TOPLADI Geçen sezon sakat olduğunu öne sürerek oynamak istemeyen oyunculardan oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında kadro dışı bırakan Galatasaray'da teknik heyet, canını dişine takıp oynayacak futbolcular aradığı için Vedat Muriç'i kadrosunda görmek istiyor   aspor

Galatasaray'a Muriç indirimi


Galatasaray'ın bir süredir renklerine katmak için uğraş verdiği ancak kulübü Çaykur Rizespor'la ücret konusunda bir türli anlaşmaya varamadığı Vedat Muriç'in transferi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Karadeniz ekibi, sarı kırmızılılara indirim yaparak Muriç için istediği rakamı daha makul bir seviyeye çekti.


Diagne ve Mitroglou'nu gönderme kararı alan Galatasaray'ın gelecek sezon için forvet bölgesini güçlendirmek istediği isimlerden birisi de Vedat Muriç...

 

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın diğer adaylarla görüşmesi üzerine indirime gitti.


Pazarlıkları 10 milyon euro'dan açan Karadeniz ekibi, 6 milyon euro'ya düştü. Ancak bu fiyat da Galatasaray  tarafından fazla bulundu.


Pazarlığa 2.5 milyon euro'dan başlayan yöneticiler, en fazla 3.5 milyon euro verebileceklerini iletti.
Vedat Muriç'in sarıkırmızılı takıma transfer olmak istemesi Mustafa Cengiz ve yönetiminin elini güçlendirirken, Çaykur Rizespor yönetiminden yeni bir indirim bekleniyor.


TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ


Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor çıktığı 34 maçın tamamında sahada yer alan Muriç, 4 maç dışında 30 maçta 90 dakika sahada kaldı ve toplam 3026 dakika oynadı.


Geçen sene çıktığı 34 maçta 17 gol 8 asistlik performansıyla 25 gole direkt katkı sağladı.


HIRSIYLA BEĞENİ TOPLADI


Geçen sezon sakat olduğunu öne sürerek oynamak istemeyen oyunculardan oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında kadro dışı bırakan Galatasaray'da teknik heyet, canını dişine takıp oynayacak futbolcular aradığı için Vedat Muriç'i kadrosunda görmek istiyor

 

aspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi