Rizesporun eski hocası yeniden Süper Ligde.

Spor 09.10.2019 - 18:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1712+ kez okundu.
 

Rizesporun eski hocası yeniden Süper Ligde.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın istifa ettiği Kayserispor’da, yeni hoca Samet Aybaba oldu. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük görevine Samet Aybaba getirildi. 2018-2019 sezonunun 15’inci haftasında Kayserispor’da göreve başlayan Hikmet Karaman, takımın geçen sezon kümede kalmasını sağlamıştı. 2019-2020 sezonunda geride kalan 6 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan, 3 puan ile 17’nci sırada yer alan Kayserispor’da teknik direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı. Bir dönem Rizespor'da da görev yapan Aybaba Kayserisporla Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük görevi için 1.5 yıllığına el sıkıştı.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın istifa ettiği Kayserispor’da, yeni hoca Samet Aybaba oldu.


Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük görevine Samet Aybaba getirildi.


2018-2019 sezonunun 15’inci haftasında Kayserispor’da göreve başlayan Hikmet Karaman, takımın geçen sezon kümede kalmasını sağlamıştı. 2019-2020 sezonunda geride kalan 6 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan, 3 puan ile 17’nci sırada yer alan Kayserispor’da teknik direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı.


Bir dönem Rizespor'da da görev yapan Aybaba Kayserisporla Hikmet Karaman’dan boşalan teknik direktörlük görevi için 1.5 yıllığına el sıkıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi