SÜPER HABER. KIRIK TÜNELİNDE BEKLENEN OLDU

26.10.2019 - 15:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2257+ kez okundu.
 

SÜPER HABER. KIRIK TÜNELİNDE BEKLENEN OLDU

Rize-Erzurum-GAP sevgi yolunun önemli kısmı olan KIRIK Tünelininin delme çalışması 2 yıldır stop ederken yüklenici firmanın işi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından feshedildi. KIRIK Tüneli ve çevre yolları için Ankara’da yeniden yapılan ihaleyi CENGİZ Gurubu kazandı.       2 yıl stop eden tünelde yüklenici firmanın feshedilerek yeniden ihale edilmesi yöre halkını da memnun etti. Erzurum ve Rize eski İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Bayramoğlu ve Hasan Kansızoğlu’Tünel delme işi çok uzadı. Yüklenici firma işi tamamlayamadı. Bu sıkıntılardan sonra firmanın işi tasfiye edildi. Çok yerinde bir gelişme oldu. Cumhurbaşkanımızın bu yol ve hele Ovit ve Kırık Tünelleri konusunda özel ilgisi var.7200 metrelik Kırık Tüneli ihalesine ilk ihalede 6 firma katıldı. İkinci teklifte 5 firma bulundu. Pazarlık usulü yapılan ihalede Tüneller firması Cengiz Gurubumuz ihaleyi aldı.1.102.706.096.00 TL’lik bedelle ihale Cengiz İnşaata teslim edildi. İnşallah en kısa sürede çalışmalar yeniden başlayarak tünel tamamlanır ve Kış mevsiminde kar sıkıntısından 2380 metre yükseklikteki Hortik Dağından kurtuluruz’ dediler.         Kırık Tünelinde delme 50 betonlamalar 10 seviyesinde olduğu belirtilirken 7200 metre uzunluğu ile tamamlandığı zaman Rize-Erzurum güzergahındaki ikinci uzun tünel olacak .   

Rize-Erzurum-GAP sevgi yolunun önemli kısmı olan KIRIK Tünelininin delme çalışması 2 yıldır stop ederken yüklenici firmanın işi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından feshedildi. KIRIK Tüneli ve çevre yolları için Ankara’da yeniden yapılan ihaleyi CENGİZ Gurubu kazandı. 

    
2 yıl stop eden tünelde yüklenici firmanın feshedilerek yeniden ihale edilmesi yöre halkını da memnun etti. Erzurum ve Rize eski İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Bayramoğlu ve Hasan Kansızoğlu’Tünel delme işi çok uzadı. Yüklenici firma işi tamamlayamadı. Bu sıkıntılardan sonra firmanın işi tasfiye edildi. Çok yerinde bir gelişme oldu. Cumhurbaşkanımızın bu yol ve hele Ovit ve Kırık Tünelleri konusunda özel ilgisi var.7200 metrelik Kırık Tüneli ihalesine ilk ihalede 6 firma katıldı. İkinci teklifte 5 firma bulundu. Pazarlık usulü yapılan ihalede Tüneller firması Cengiz Gurubumuz ihaleyi aldı.1.102.706.096.00 TL’lik bedelle ihale Cengiz İnşaata teslim edildi. İnşallah en kısa sürede çalışmalar yeniden başlayarak tünel tamamlanır ve Kış mevsiminde kar sıkıntısından 2380 metre yükseklikteki Hortik Dağından kurtuluruz’ dediler. 

      
Kırık Tünelinde delme 50 betonlamalar 10 seviyesinde olduğu belirtilirken 7200 metre uzunluğu ile tamamlandığı zaman Rize-Erzurum güzergahındaki ikinci uzun tünel olacak . 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi