TÜRK SİYASETİNDE YENİ BİR HAREKET. BİZDE VARIZ DEDİLER.

Siyaset 16.12.2019 - 22:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1504+ kez okundu.
 

TÜRK SİYASETİNDE YENİ BİR HAREKET. BİZDE VARIZ DEDİLER.

TÜRK SİYASETİ YENİDEN ŞEKİLLENİYOR ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİ SİYASETTE BİZ DE VARIZ DEDİ Siyasette yeniden yapılanmalar ve yeni siyasi partiler kurulması AKP’den kopanlardan beklenirken, esas ciddi hazırlıkların “Demokratik Merkez” çizgisinde ve “Hakimiyet milletindir.” sloganıyla yola çıkan Çoban Ateşi Hareketi tarafından titizlikle yürütüldüğü görüldü. Genel başkanlığını E. Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yürüttüğü 20 Ekim 2018 tarihinde Adana’da başlayan Çoban Ateşi Hareketi oluşumu son hazırlıklarını gözden geçirmek ve partileşmeden önce yol haritasını belirlemek için Sakarya’da bir toplantı düzenledi. Sakarya’da kapalı bir salonda gerçekleşen toplantıya katılım yoğun oldu. Merkez siyasetin usta isimlerinin ve birçok yeni yüzlerin ilgi gösterdiği toplantı İstiklâl Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Toplantının açış konuşmasını yapan Çoban Ateşi Hareketi Sakarya İl Sorumlusu Av. Mehmet Mangıroğlu katılımcılara teşekkür ederek hareketin Sakarya’da partileşmeye hazır olduğunu söyledi. Toplantıda bir konuşma yapan ilahiyatçı yazar Sedat Şenermen de Kuran’da devlet yönetimi, kul hakkı ve İslam’ın insanlara vermiş olduğu değer konusunda görüşlerini aktardı. Toplantının son konuşmasını yapan Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu hareketin başladığı günden bugüne kadarki süreçte yapılanları özetledi ve konuşmasında; “Hareketimizin başlangıç noktası Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı duygu ve heyecandır, finali de Atatürk’ün “Hakimiyet, kayıtsız ve şartsız milletindir” diyerek kurduğu meclis olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetimi ve Türk milletinin kaderi bir ailenin eline teslim edilemez…” diyerek sözlerini noktaladı. Saraylara doymayanlar şimdi de gözünü simit saraylarına diktiler. Toplantının basına kapalı bölümünde ise kurulması düşünülen partinin programı ve tüzüğü ile ilgili hazırlanan taslakların gözden geçirildiği öğrenildi.

TÜRK SİYASETİ YENİDEN ŞEKİLLENİYOR


ÇOBAN ATEŞİ HAREKETİ SİYASETTE BİZ DE VARIZ DEDİ


Siyasette yeniden yapılanmalar ve yeni siyasi partiler kurulması AKP’den kopanlardan beklenirken, esas ciddi hazırlıkların “Demokratik Merkez” çizgisinde ve “Hakimiyet milletindir.” sloganıyla yola çıkan Çoban Ateşi Hareketi tarafından titizlikle yürütüldüğü görüldü.


Genel başkanlığını E. Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yürüttüğü 20 Ekim 2018 tarihinde Adana’da başlayan Çoban Ateşi Hareketi oluşumu son hazırlıklarını gözden geçirmek ve partileşmeden önce yol haritasını belirlemek için Sakarya’da bir toplantı düzenledi. Sakarya’da kapalı bir salonda gerçekleşen toplantıya katılım yoğun oldu.


Merkez siyasetin usta isimlerinin ve birçok yeni yüzlerin ilgi gösterdiği toplantı İstiklâl Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Toplantının açış konuşmasını yapan Çoban Ateşi Hareketi Sakarya İl Sorumlusu Av. Mehmet Mangıroğlu katılımcılara teşekkür ederek hareketin Sakarya’da partileşmeye hazır olduğunu söyledi.


Toplantıda bir konuşma yapan ilahiyatçı yazar Sedat Şenermen de Kuran’da devlet yönetimi, kul hakkı ve İslam’ın insanlara vermiş olduğu değer konusunda görüşlerini aktardı.


Toplantının son konuşmasını yapan Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu hareketin başladığı günden bugüne kadarki süreçte yapılanları özetledi ve konuşmasında; “Hareketimizin başlangıç noktası Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı duygu ve heyecandır, finali de Atatürk’ün “Hakimiyet, kayıtsız ve şartsız milletindir” diyerek kurduğu meclis olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yönetimi ve Türk milletinin kaderi bir ailenin eline teslim edilemez…” diyerek sözlerini noktaladı.


Saraylara doymayanlar şimdi de gözünü simit saraylarına diktiler. Toplantının basına kapalı bölümünde ise kurulması düşünülen partinin programı ve tüzüğü ile ilgili hazırlanan taslakların gözden geçirildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi