Yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştı kazada, ölü sayısı 4'e çıktı

Karadeniz 26.07.2019 - 19:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2334+ kez okundu.
 

Yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştı kazada, ölü sayısı 4'e çıktı

ANNE İLE KIZI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ   Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştığı kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sevda Ara ile kızı Elif Uyur için Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Çatalpınar Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne- kız, gözyaşları arasında toprağa verildi. Öte yandan 4 kişinin öldüğü kazada annesiyle birlikte yaşamını yitiren Elif Uyur'un ikiz kardeşi Yusuf Uyur'un ise Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.  

ANNE İLE KIZI GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yolcu otobüsüyle minibüsün çarpıştığı kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sevda Ara ile kızı Elif Uyur için Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Çatalpınar Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından anne- kız, gözyaşları arasında toprağa verildi. Öte yandan 4 kişinin öldüğü kazada annesiyle birlikte yaşamını yitiren Elif Uyur'un ikiz kardeşi Yusuf Uyur'un ise Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi