ARTIK RİZE'NİN RENKLERİ OLACAK
ARTIK RİZE'NİN RENKLERİ OLACAK
RTEÜ parkında renkler değişti
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin (RTEÜ) sahilde yapımına devam ettiği Batı Park projesindeki spor sahalarının bordo mavi renkli zemini yeşil mavi renklere dönüştürüldü.
HABER:ARZU ERBAŞ
RTEÜ’nün Fener Mahallesi'ndeki Zihni Derin Kampüsü önünde sahile dolgu yapılarak kazandırılan alanda başlattığı Batı Park Projesi devam ediyor. 134 dönüm araziyi kapsayan projede 1. etap çalışmaları tamamlanırken, 2. etap için hazırlıklar yapılıyor. 1 amfi tiyatro, oturma ve dinlenme alanları, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet parkurları, kapalı ve açık oyun parkları, futbol sahası, spor salonu, halı sahalar, tenis kortları gibi çok sayıda mekanın yapılacağı Batı Parkta futbol sahası ile tenis kortları tamamlandı. Ancak tenis kortlarının zeminin bordo mavi olması eleştirilere sebep oldu. Sosyal medyada gündeme gelen zemin kaplaması, tartışmaların sona ermesi amacıyla yeşil mavi renklere dönüştürüldü.
Batı Park’ın daha önceden sadece üniversite öğrencileri ve personeline açık olacağı duyurulmuştu. Vatandaşlar yapımı tamamlanan spor tesislerin hizmete açılarak vatandaşların kullanımına da sunulmasını bekliyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TABİP’te üretimden markalaşmaya uzanan hasat
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



