Bayram tatili boyunca 1456 düzensiz göçmen yakalandı
Bayram tatili boyunca 1456 düzensiz göçmen yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda düzensiz göçmenlere karşı yürütülen Kalkan-24 denetimleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Bakan Yerlikaya, insan kaçakçılığı yaparak, Türkiye’yi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan organizatörlere ve düzensiz göçmenlere asla fırsat verilmeyeceğini belirterek; 60 ilde 165 mobil göç noktasında yürütülen denetimler sonucu 1456 kaçak göçmenin emniyet güçlerince yakalandığını duyurdu.
Açıklamada, yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildiği ve sınır dışı işlemleri başlatıldığı belirtildi.
Bakan Yerlikaya, “Valiliklerimizi, Göç İdaresi Başkanlığımızı ve denetimleri gerçekleştiren Polisimizi, Jandarmamızı ve Sahil Güvenliğimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” diye konuştu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE 1 KOLTUĞA 4 ADAY
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM



