Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
22 Eylül 2025 - 22:30

Borçka’da İki Hasta Hava Ambulansıyla Rize’ye Nakledildi

Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı köylerde, acil sağlık müdahaleleri hava yoluyla gerçekleştirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Borçka’da İki Hasta Hava Ambulansıyla Rize’ye Nakledildi

Borçka’ya bağlı Aralık Köyü’nde yüksekten düşme sonucu Subaraknoid Kanama (SAK) gelişen İbrahim Keskin, bölgeye kara ulaşımının olmaması sebebiyle helikopterle Şenol Birol Futbol Sahası’na indirildi. Buradan 112 ambulansı ile alınan hasta, hızlı bir şekilde Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

Aynı gün içerisinde Borçka Camili Köyü’nde yaşayan ve hipertansif kriz tanısı konulan Meryem Sarı da helikopter ambulansla bölgeden tahliye edilerek Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ulaştırıldı.

Sel felaketinin olumsuz etkilerine rağmen vatandaşlarımızın sağlığı için tüm ekiplerimizle sahadayız.

#ARTVİN #BORÇKA #RİZE #HASTA #NAKİL #HAVA #HELİKOPTERİ

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!