Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
04 Temmuz 2026 - 16:37

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ. 15 YAŞINDA BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Rize'de Denizde Boğulma Faciası: 15 Yaşındaki Miraç Öksüz Yaşamını Yitirdi

0 Okunma 0 Paylaşım
BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ. 15 YAŞINDA BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
Rize'de denizde yaşanan acı olay, bir ailenin daha yüreğine ateş düşürdü. Rize merkez Boğaz Mahallesi sahilinde denize giren 15 yaşındaki Miraç Öksüz, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Çevrede bulunan vatandaşlar durumu fark ederek vakit kaybetmeden denize girdi ve Öksüz'ü kıyıya çıkardı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra genç çocuğu ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Buradaki tedavisinin ardından sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilen Miraç Öksüz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan üzücü olayla ilgili yetkili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

#MİRAÇ #ÖKSÜZ #RİZE #DENİZE

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!